Predstavljeni pjesma i spot „Bajka“ humanitarne akcije Sve za našu djecu u izvođenju Mije Negovetić

Pjesmu „Bajka“ u izvođenju Mije Negovetić napisao je Sandro Bastiančić a za aranžman se pobrinuo Olja Dešić

Na Facebook stranici Kanala RI, suorganizatora(s udrugom Riječko srce) i medijskog pokrovitelja humanitarne akcije Sve za našu djecu, premijerno je predstavljena skladba „Bajka“ posebno napisana za ovu humanitarnu akciju s ciljem prikupljanja sredstava za uređenje prostora i opremanje čekaonice Dnevne bolnice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida.

Pjesmu „Bajka“ u izvođenju Mije Negovetić napisao je Sandro Bastiančić a za aranžman se pobrinuo Olja Dešić. Pjesma je odmah po objavljivanju izazvala ogromnu pažnju Riječana (i šire), i svakako je odličan promotor akcije koja za svrhu ima ostvarenje plemenitog cilja.

https://www.facebook.com/kanalri.hr/videos/1238845769576511/

Kako ističu organizatori, pored uživanja u glazbenim uratcima koje ćete moći čuti i uživo na završnom događaju akcije, velikom humanitarnom koncertu na Trgu Riječke rezolucije dana 4. svibnja na kojem će između ostalih nastupiti Colonia, Neno Belan & Fiumens, Šajeta, Denis & Denis, Luka Nižetić, Maja Šuput, Alen Vitasović, Bang Bang… najvažnije je dati svoj konkretni doprinos akciji  pozivom na telefonski broj 060 9009 kojim donirate simboličan, ali u ukupnom zbiru itekako vrijedan novčani iznos.

Koncert 4. svibnja na Trgu Riječke rezolucije prenosit će Kanal Ri i Radio Rijeka, a u sklopu koncerta bit će organiziran i call centar te će se građani pozivanjem telefonskog moći izravno uključiti u akciju.

U sklopu humanitarne akcije u subotu, 29. travnja održat će se i rukometni turnir mlađih dobnih skupina te utakmica na kojoj će nastupiti zlatni olimpijci – All star zvijezde rukometa.

Humanitarnu akciju “Sve za našu djecu” organizira Udruga Riječko srce u suradnji s Kanalom Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari