ZANIMLJIVA PREDVIĐANJA

Riječki astrolog Damir Jovetić dao je godišnju prognozu; Evo što nas očekuje glede epidemije, politike, tehnologije…

Povodom blagdana Sv. tri kralja, koji je ujedno i Dan astrologa, riječki astrolog Damir Jovetić dao je godišnju prognozu i analizu o onome što nas očekuje. To je, rekao je, samo podloga građanima za širu interpretaciju

2022. je godina velikih tehnoloških pomaka na svim razinama, poručio je riječki astrolog Damir Jovetić.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: MONIKA INJAC
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ
Montažer: KRISTIJAN LAJŠIĆ

“Zadnjih dvije do tri godine mnogo toga je stajalo, ali oni koji prate tehnologiju znaju za neke promjene koje će dramatično popraviti stvari u svijetu.”, ističe na početku astrolog Damir Jovetić za Kanal Ri.

Nezaobilazno pitanje bila je pandemija koronavirusa.

“Iduća dva do tri mjeseca još uvijek jedna velika panika, nakon toga će se razvodnjavati postepeno i postepeno prestati biti bitno.”, kaže astrolog Jovetić.

Zanimljivo će po njegovim prognozama biti na hrvatskoj političkoj sceni.

“U Hrvatskoj se u ovoj godini tek oslobađa neki oblik demokracije, zato jer za vrijeme trajanja covida su se događala dva fenomena. Jedan fenomen je to što je Europska unija finacirala Hrvatsku s puno novca pa je to amortiziralo stres i drugo kad god je blokirana mogućnost ljudima da komuniciraju vlasti se učvrščuju.”, kaže astrolog Jovetić.

Zato će u ovoj godini doći do razvodnjavanja autoriteta i u društvu će se početi stvarati zdravo, novo i produktivno političko mišljenje. Promjena će biti i u kolektivnoj svijesti.

“Ovaj svijet koji sada živimo nakon covida je svijet koji je djelomice nalik Sovjetskom savezu ili Kini. Kad god dolazi do velikog stiskanja, uvijek dolazi i do kontraefekta. Tako da u ovoj godini imamo buđenje.”, mišljenja je Damir Jovetić.

Buđenje u smislu pravnih solucija koje će zaštiti ljude koji su bili terorizirani na razne načine, ali i ekonomske i političke koje će pokušati vratiti slobodu kakav je bila ranije, donosi Kanal Ri.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari