U RIJECI STARTA DIVLJA BOWLING LIGA: Skupi ekipu od minimalno tri igrača i prijavi se do 16. veljače!

Liga počinje u ponedjeljak 20. veljače i traje 6 tjedana a za one koji se nisu okušali u bowlingu a žele, organizira se i škola bowlinga

Mnogi Riječani već su otkrili čari bowlinga, u prvom riječkom bowling centru, smještenom u prostoru najvećeg zabavnog parka u Rijeci – HappyLand, na 4. katu Tower Centra Rijeka.

Obzirom na veliki interes za ovaj popularni američki sport koji okuplja sve generacije, organizatori najavljuju „Divlju bowling ligu“ koja počinje 20. veljače. Skupite ekipu od 3 igrača i neograničenog broja rezervi i požurite s prijavom. Naime, prijave traju do četvrtka 16.02. 2017. a mogu se izvršiti na e-mail bowling.hr@gmail.com ili na: 099/20-888-30 bowling info pult.

Liga počinje u ponedjeljak 20. veljače 2017. i traje 6 tjedana. Sve utakmice se održavaju ponedjeljkom i utorkom od 22-23:30 h ovisno o broju prijavljenih ekipa.

Bakerov sistem

Svako kolo lige uključuje 6 igara po Bakerovom sistemu. Bakerov sistem igranja igra se tako da igrači igraju okvire iste igre jedan iza drugoga, i to prvi igrač igra prvi, četvrti, sedmi i deseti okvir, drugi igrač igra drugi, peti i osmi okvir, a treći igrač igra treći, šesti i deveti okvir. Ovo čini Bakerov sistem iznimno zanimljivim za igranje, jer ne pruža igračima puno prostora za ispravljanje pogreške, a pomiče fokus igre na cijelu ekipu. Nakon što sve ekipe odigraju prvu zajedničku igru rezultat upisuju u tablicu te najlošija ekipa dobiva 1 bod, svaka naredna bolja ekipa (ili više istih) dobiva bod više. Bodovanje će izvršiti voditelj sutradan i oglasiti rezultate.

Rezultati se upisuju u formular, kojeg ekipe preuzimaju na info pultu.Također formular potpisan vraćaju na info pult. Svih 6 igara se zasebno boduju. Svaka ekipa igra na jednoj stazi bez pomicanja. Da bi natjecanje bilo uzbudljivo do samog kraja u posljednjem 6. kolu sve ekipe nastupaju isti dan.

Također zbog velikog broja upita o mogućnosti treniranja i češćih dolazaka, u Bowling centru uveli su 7 sati platiš + 3 gratis koju možete iskoristiti u terminima: pon-čet 16-18h te sub-ned 10-14h. Pored svega toga uskoro kreću i nagradne igre te jednodnevni turniri.

Za one koji se nisu nikad okušali u bowlingu a žele – Happy bowling po dogovoru organizira i školu bowlinga koju vodi iskusni trener Miše Mrkonjić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja