ULJEPŠAJMO SI TMURAN DAN: Pogledajte kako je dupin vlasnici vratio njezin iPhone s dna oceana

Idi na originalni članak

Preko 200.000 pregleda u nepunih tjedan dana na najvećoj internetskoj stranici za razmjenu videosadržaja YouTube ima kratki video koji prikazuje čudesan trenutak u kojem dobro raspoloženi i druželjubivi dupin vraća vlasnici njezin iPhone s dna oceana.

Oglas

https://www.youtube.com/watch?v=X0xYW4bt7tI

Kako javljaju strani mediji, plesačica košarkaškog kluba Miami Heat Teressa Cee dan je na Bahamima odlučila provesti družeći se s prijateljima u plovidbi morem kako bi uživali u promatranju, između ostalog, prekrasnih morskih sisavaca-dupina, kada je u jednom trenutku njezin prijatelj ispustio mobitel iz ruke koji se ubrzo našao na dnu mora.

No dupin imena Cacique brzo je shvatio što se dogodilo, odmah je zaronio na dno, i zubima dohvatio skupocjeni iPhone kojeg je mirno iznio do površine gdje ga je dohvatio Teressaein prijatelj.

Doista čudesan trenutak koji nam još jednom pokazuje – pa i onima zaboravnima – u kakvom prekrasnom svijetu živimo, i s kakvim čudesima prirode smo okruženi, najčešće nesposobni pojmiti koliko je naš antropocentrizam uzrok narušavanju prirodnog sklada na Zemlji.

Exit mobile version