ULJEPŠAJMO SI TMURAN DAN: Pogledajte kako je dupin vlasnici vratio njezin iPhone s dna oceana

Preko 200.000 pregleda u nepunih tjedan dana na najvećoj internetskoj stranici za razmjenu videosadržaja YouTube ima kratki video koji prikazuje čudesan trenutak u kojem dobro raspoloženi i druželjubivi dupin vraća vlasnici njezin iPhone s dna oceana.

https://www.youtube.com/watch?v=X0xYW4bt7tI

Kako javljaju strani mediji, plesačica košarkaškog kluba Miami Heat Teressa Cee dan je na Bahamima odlučila provesti družeći se s prijateljima u plovidbi morem kako bi uživali u promatranju, između ostalog, prekrasnih morskih sisavaca-dupina, kada je u jednom trenutku njezin prijatelj ispustio mobitel iz ruke koji se ubrzo našao na dnu mora.

No dupin imena Cacique brzo je shvatio što se dogodilo, odmah je zaronio na dno, i zubima dohvatio skupocjeni iPhone kojeg je mirno iznio do površine gdje ga je dohvatio Teressaein prijatelj.

Doista čudesan trenutak koji nam još jednom pokazuje – pa i onima zaboravnima – u kakvom prekrasnom svijetu živimo, i s kakvim čudesima prirode smo okruženi, najčešće nesposobni pojmiti koliko je naš antropocentrizam uzrok narušavanju prirodnog sklada na Zemlji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari