ZAMET Pogledajte ludu atmosferu na Maškaranim tancima! U subotu nova fešta sa Fiesta bandom

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Pusni tanci va Domu Zamet jedino je preostalo mjesto u samom gradu Rijeci gdje vesele maškare mogu “zaplesat, zapjeevat, pojist i popit”!

Oglas

Ovogodišnja premijera Maškaranih tanci va Domu Zamet prošle subote, 18. siječnja uz Trio Vox – Live band i mnoštvo razdraganih maškara, ponudila je ponovno jedinstvenu zabavu u samome gradu!

Maškarani tanci va Domu Zamet, naime, jedino je preostalo mjesto u samoj Rijeci gdje vesele maškare mogu “zaplesat, zapjeevat, pojist i popit”! I čine to zdušno, s puno volje, srca, apetita i žeđi!

U subotu 25. siječnja zabava se nastavlja uz Fiesta band i tradicionalno gostovanje Zametskih zvončara koji negdje oko 23 sata stignu u pohod, naprave strašan “nered”, i “ne daju se ća dok ih neki ne potira”!

Zametsku tradiciju maškaranih tanci već nekoliko godina u obnovljenom Domu Zamet organizacijski nastavlja nova, mlada ekipa, uz potporu Turističke zajednice grada Rijeke, i na tome im treba odati priznanje i pružiti svakovrsnu podršku!

Organizatori i ove godine nude u pravi spektakl uz bogatu glazbenu i gastro ponudu, do kasno u noć uz spektakularni light-show i artiste, što nikako ne smijete propustiti!

Maškarani Tanci kreću od 20.00 sati, a tradicionalno će se birati i najbolje maske i grupe. Oni najbolji bit će i nagrađeni!

Organizatori događaja su Alterna Event Team, Red Hot Caffe, Mamma Mia Fine Food dok je pokrovitelji Maškaranih Tanci Turistička zajednica Rijeka.

Exit mobile version