U "VRUĆIM" RITMOVIMA

VRAĆA SE “ZAMETSKA NOĆ”! U petak obilje zabave uz vrhunski DJ set, plesni performans, nagrade…

Zabava će se održati kraj Doma Zamet, na parkingu između nogometnog i košarkaškog igrališta

Nakon dugo godina, vraća se Zametska noć! Održat će se u petak 11. rujna navečer od 20 sati.

“Za prvi put nakon dugo godina idemo u manjem obujmu, a svake godine će Zametska noć biti sve veća i veća!”, kaže organizator programa Fran Žiković te najavljuje:

“Tight Chaos entertainment je pripremio DJ set vrhunskih DJ-eva, čime pružamo priliku za uživanje svima koji to nisu (radi problema koji je oko nas) u najboljoj klupskoj zabavi iz najboljih klubova i festivala u Hrvatskoj! Uz DJ-eve, bit ćetu i vrhunski saksofonist te plesni performans.”.

Nešto više o izvođačima:

?VDJ IC : VIDEO DJ, član međunarodnog video dj kolektiva Video DJ Booking, artist koji nastupa sa najboljim video djima iz cijelog svijeta na MusicVideoDJs platformi na Twitchu. Nešto što je malo drugačije i svakako vrijedi pogledati!

?DJ Forthdancer : DJ i baletan, koja kombinacija?
Rezident DJ cluba Seven na Hvaru, te nastupi u Pink Champaigne, čine ga još posebnijim!

?DJ DANNY BLACK : Glavni DJ Tight Chaos-a, iza sebe broji nastupe po cijeloj Hrvatskoj, a kruna karijere mu je definitivno poziv na Ultra Music Festival 2020 Split!

?Wordas Beatz saxophone : saksofonist koji nas je za vrijeme pandemije oduševljavao s vrha nebodera, sada se spustio niže i razveselit će vas kao šlag na torti!

?SHOWLIGHT & VIDEODJING

? DANCE PERFORMANCE

“Uz pregršt dobre glazbe, očekuju Vas raznolike nagrade, cuga i klopa! Na Vama je da ponesete dobru volju i ludo se zabavite”, dodaje Fran Žiković.

NAPOMENA ORGANIZATORA: Događaj će se odvijati pod epidemiološkim uvjetima i ostalim mjerama koje stožer predlaže.
Ulaziti će se isključivo na jedan ulaz, odnosno ulaz na parking!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari