U "VRUĆIM" RITMOVIMA

VRAĆA SE “ZAMETSKA NOĆ”! U petak obilje zabave uz vrhunski DJ set, plesni performans, nagrade…

Idi na originalni članak

Zabava će se održati kraj Doma Zamet, na parkingu između nogometnog i košarkaškog igrališta

Oglas

Nakon dugo godina, vraća se Zametska noć! Održat će se u petak 11. rujna navečer od 20 sati.

“Za prvi put nakon dugo godina idemo u manjem obujmu, a svake godine će Zametska noć biti sve veća i veća!”, kaže organizator programa Fran Žiković te najavljuje:

“Tight Chaos entertainment je pripremio DJ set vrhunskih DJ-eva, čime pružamo priliku za uživanje svima koji to nisu (radi problema koji je oko nas) u najboljoj klupskoj zabavi iz najboljih klubova i festivala u Hrvatskoj! Uz DJ-eve, bit ćetu i vrhunski saksofonist te plesni performans.”.

Nešto više o izvođačima:

?VDJ IC : VIDEO DJ, član međunarodnog video dj kolektiva Video DJ Booking, artist koji nastupa sa najboljim video djima iz cijelog svijeta na MusicVideoDJs platformi na Twitchu. Nešto što je malo drugačije i svakako vrijedi pogledati!

?DJ Forthdancer : DJ i baletan, koja kombinacija?
Rezident DJ cluba Seven na Hvaru, te nastupi u Pink Champaigne, čine ga još posebnijim!

?DJ DANNY BLACK : Glavni DJ Tight Chaos-a, iza sebe broji nastupe po cijeloj Hrvatskoj, a kruna karijere mu je definitivno poziv na Ultra Music Festival 2020 Split!

?Wordas Beatz saxophone : saksofonist koji nas je za vrijeme pandemije oduševljavao s vrha nebodera, sada se spustio niže i razveselit će vas kao šlag na torti!

?SHOWLIGHT & VIDEODJING

? DANCE PERFORMANCE

“Uz pregršt dobre glazbe, očekuju Vas raznolike nagrade, cuga i klopa! Na Vama je da ponesete dobru volju i ludo se zabavite”, dodaje Fran Žiković.

NAPOMENA ORGANIZATORA: Događaj će se odvijati pod epidemiološkim uvjetima i ostalim mjerama koje stožer predlaže.
Ulaziti će se isključivo na jedan ulaz, odnosno ulaz na parking!

Exit mobile version