LUDILO U ITALIJI!

Video | Vrele Talijanke potpuno opio uspjeh Azzurra, cijelu noć su mahale golim grudima i guzama

Trijumf na EURU prvi je veliki naslov za Italiju nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka 2006. godine

Propisno su Talijani u nedjelju navečer proslavili naslov prvaka Europe, prvi još od 1968. godine. Tulumarilo se na ulicama diljem države, a snimke svjedoče da se brojne Talijanke potpuno opustile.

Častile su okupljenu gomilu svojim oblinama, grudima i guzama u tangama, ali je fešta nažalost imala i svoju mračniju stranu.

Jedna osoba poginula je na Siciliji tijekom proslave, a lokalna policija objavila je kako je 22-godišnjak stradao u prometnoj nesreći u mjestu Caltagirone žureći se na zabavu u središtu mjesta.

U proslavi u Milanu 15 je osoba ozlijeđeno, od toga troje teže tijekom neobuzdanog slavlja. Jedna je osoba ostala bez tri prsta nakon što joj je petarda eksplodirala u ruci.

Trijumf na EURU prvi je veliki naslov za Italiju nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka 2006. godine.

Tada je taj uspjeh imao pozitivan utjecaj na lokalno gospodarstvo, izvoz je porastao za 10 posto, a broj turista koji su posjetili Italiju za 3.5 posto. Talijani se nadaju kako će i ova pobjeda imati sličan učinak, prenosi Net.hr.

UPOZORAVAMO DA VIDEO SADRŽI EKSPLITICAN, ALI I UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Možete ga pogledati OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja