ŠEFO ZNA ŠTO HOĆE

Vremešni Šefo traži djevojku! Ima 90 godina i samo nekoliko uvjeta: ‘Prije svega, želim da ne koristi…’

‘Prije svega, želim da ne koristi lijekove i da ne nosi štap’, kaže Šefo, dodajući da se s odabranicom želi zabaviti i popričati

Šefo Mujanović, 90-godišnji umirovljenik iz Kalesije u Bosni i Hercegovini, javno izražava želju za djevojkom. Podrijetlom je iz Ustiprače kod Goražda i ima više od 20 potomaka koji žive na tri različite strane svijeta.

“Čudo je da sam mogao hodati korak po korak”, izjavljuje Mujanović, dodajući da je, između ostalog, sudjelovao i u izgradnji mostova.

“Ako domaćin ima ispred kuće košaru žita, tamo se ide i tu se ženi i udaje”, savjetuje Šefo, dijeleći svoje mudrosti s mladima. Mujanović, koji traži suprugu, postavlja i nekoliko uvjeta.

“Prije svega, želim da ne koristi lijekove i da ne nosi štap”, kaže Šefo, dodajući da se s odabranicom želi zabaviti i popričati.

Šefo je uvijek dobro raspoložen i spreman za razgovor, kao i pomoći svakome kome je potrebno. Uživa u dobrom zdravlju i aktivno sudjeluje u svim akcijama koje su za opće dobro, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari