ZAMET: U subotu Maškarani tanci va Domu uz grupu Vox!

Ukupno šest subota zaredom sjajna maškarana zabava čeka maškare i sve posjetitelje u Domu Zamet

I ove godine jedna od najveselijih maškaranih zabava odigravat će se vikedom u Domu Zamet gdje se ponovno organiziraju Maškarani Tanci, omiljeni program duge tradicije, omiljen kod maškara “s duljim pamćenjem”. Pusni tanci na Zametu zapravo su jedine maškarane fešte opstale posljednjih godina u samome gradu Rijeci, i kao takve posebna vrijednost!

Organizatori i ove godine obećavaju pravi spektakl uz bogatu glazbenu i gastro ponudu, do kasno u noć uz spektakularni light-show i artiste.

“Pusni pakal” otvara se u subotu 18.1. kada su glazbene zvijezde večeri – Trio Vox, provjerena skupina vrsnih zabavljača koji bi na ples namamili i “mrtve”!

Evo i cjelokupnog programa ovogodišnjih Maškaranih tanci va Domu Zamet:

18.1 Trio Vox Live Band
25.1. Fiesta Band
01,2. Trio Vox
8.2. Šajeta & the Band
15.2. Trio Vox- Live Band
22.2. Fiesta Band

Maškarani Tanci kreću od 20.00 sati, a tradicionalno će se birati i najbolje maske i grupe. Oni najbolji bit će i nagrađeni!

Organizatori događaja su Alterna Event Team, Red Hot Caffe, Mamma Mia Fine Food dok je pokrovitelji Maškaranih Tanci Turistička zajednica Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari