U CENTRU GERVAIS

4 TENORA će u Opatiji održani svečani božićni koncert

Pripremljen ekskluzivan nastup vrhunskih tenora kojim će se oživjeti čarolija blagdana

Ususret božićno-novogodišnjim blagdanima, Festival Opatija Vas poziva na svečani koncert 4 TENORA koji će se održati u četvrtak, 21. prosinca s početkom u 20 sati u velikoj dvorani Centra Gervais u Opatiji.

Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak kao 4 TENORA svojim raskošnim glasovima, šarmom i talentom već godinama osvajaju publiku željnu profinjenog glazbenog izričaja. Omiljeni repertoar arija, kancona i evergreena poput „O Sole Mio”, „Nessun Dorma”, „Grande Amore”, „Funiculi Funicula”, kao i domaćih uspješnica „Vilo moja”, Oliverove „Cesarice”, Robićevih „Golubova”, na svečanom opatijskom koncertu ekskluzivno će obogatiti prigodnim adventskim programom kojim će oživjeti čaroliju blagdana.

Publiku će dočekati piće dobrodošlice, kao uvertira u vrhunsko glazbeno iskustvo ispunjeno najljepšim božićnim pjesmama u svečanoj atmosferi kao najljepši dar za sretne i vesele blagdane!

Broj ulaznica je ograničen. Cijena ulaznice iznosi 25 eura, s popustom za studente i umirovljenike 23 eura. Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji, u uredu Festivala Opatija (Ljetna pozornica; Zert bb) radnim danom od 8 do 15 sati, u Centru Gervais sat vremena prije početka programa koji se tamo održava, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, te online u sustavu Mojekarte.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari