(ANTI)STAND UP SHOW: Urnebesna „Đurologija“ u subotu na maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji!

(Anti)Stand up show „Đurologija“ u izvedbi Branka Đurića Đure održat će se u subotu s početkom u 21 sat

“Đurologija”, kao najgledanija predstava u regiji, nastavlja obarati sve rekorde gledanosti, iako ju je u rasprodanim dvoranama već pogledalo preko 80 000 ljudi.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ‘Top lista nadrealista’ i ‘Audicija’, Branko Đurić Đuro kroz ‘Đurologiju’ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

„Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd.“ kaže Đuro.

Ulaznice 

Ulaznice po cijeni od 100 kuna možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u uredu na adresi M. Tita 101 (Utorak – nedjelja, 9:00 – 11:00 i 16:30 – 19:30; ponedjeljkom zatvoreno), u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari