SVAKA ČAST!

Baby Lasagna posjetio mališane u bolnici i donirao 50.000 eura

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Donirana sredstva namijenjena su opremanju Odjela za protočnu citometriju, priopćeno je iz KDB-a Zagreb

Glazbenik Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna posjetio je u srijedu Kliniku za dječje bolesti Zagreb čijem je Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćepulić” donirao dio novčane nagrade koji mu je Vlada RH dodijelila za uspjeh na Eurosongu.

Donirana sredstva namijenjena su opremanju Odjela za protočnu citometriju, priopćeno je iz KDB-a Zagreb. Odjel koristi visokodiferentne pretrage uzoraka kojima prati brojne hematološke i imunološke bolesti dječje dobi, a koje su važne i kritične za odabir optimalne terapije i adekvatnu skrb malih pacijenata iz područja cijele Hrvatske.

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb Goran Roić pri posjetu još je jednom zahvalio na donaciji mladom glazbeniku iz Umaga te istaknuo kako su mali pacijenti veliki fanovi Baby Lasagne i željno iščekuju njegov sljedeći dolazak.

Podsjetimo, Vlada RH dodijelila je Marku Purišiću novčanu nagradu od 50.000 eura za uspjeh na Eurosongu, a on je nagradu odlučio donirati dvama pedijatrijskim onkološkim i hematološki odjelima u Zagrebu.

Jedan od njih je Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćepulić“ pri Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari