UKUPNO 63 NOMINIRANIH

Battifiaca dobitnik Zlatnog studija u kategoriji Najbolji radijski glas

Idi na originalni članak

Dobitnike šeste medijske nagrade Zlatni studio doznajemo večeras. Domaćini dodjele su Jelena Glišić i Mirko Fodor

Oglas

Za Zlatni studio u nizu kategorija čak je 63 nominiranih.

Stručni žiri je predložio najzapaženije, a publika je svojim glasovima birala one najbolje – najbolji film, televizijsku seriju, pjesmu, kazališnu predstavu, kazališnog glumca i glumicu, radijsku postaju, TV reality show, TV zabavu, emisiju, nova lica na glazbenoj sceni te na filmu i u kazalištu, najboljeg televizijskog voditelja ili voditeljicu, novinarku ili novinara, pjevačicu, pjevača, filmskog glumca i glumicu, radijski glas te koncert godine.

U jakoj konkurenciji u kategoriji za Najbolji radijski glas pobjedu je odnio Mario Lipovšek Battifiaca (Radio Istra). Podsjetimo, nominirana je i “dežurna plavuša”, vrckav i uvijek uzbudljiv glas Radio Rijeke – Iva Pavletić Crnić. Nadamo se da će Zlatni studio osvojiti u nekoj od narednih godina, nominacija joj – nastavi li ovim tempom – neće manjkati! U ovoj kategoriji nominiran je i Dario Maradin (Otvoreni radio).

“Hvala Akademiji na nominaciji. Moram je zamoliti da me više ne nominira jer će Ferlinu pozliti. Sad smo se izjednačili po broju nagrada. Ako me već moratre nominirati, neka to bude u nekoj drugoj kategoriji”, našalio se Battifiaca nakon što je primio nagradu.

U posebnoj kategoriji Novi medij dodijelit će se i nagrada za najboljeg TikTokera. U toj kategoriji je i Riječanka Laura Pavlović ‘Sirkorii’.

Exit mobile version