BIG BROTHER: Nikola zauvijek napustio show, stanari odabrali Luciana

Tomislav seli u tajnu kuću novim kandidatima!

Da je pred nama uistinu zanimljiva emisija uživo, Antonija je otkrila već na samome početku – večeras će kuću, odlukom gledatelja, zauvijek napustiti jedan nominirani stanar! No u show večeras ulazi i netko od kandidata koje su odabrali sami stanari, na temelju njihovih videozapisa!

Nakon što je najavila tek neke zagonetke koje će se večeras razriješiti, u prilogu smo se podsjetili ljubavnog brodoloma Anezi i Luke, ali i najzanimljivijih trenutaka prošloga tjedna.

”Došao je i taj trenutak”, najavila je Antonija te podsjetila gledatelje kako je vrijeme da u kuću uđe kandidat kojeg su odabrali sami stanari. To je 19-godišnji Luciano Plazibat iz Solina.

Luciano je, nakon razgovora s Antonijom, krenuo put kuće, a u prilogu smo se još jednom podsjetili kako je BB, nakon što su se stanari mjesec dana oglušivali na njegova upozorenja, odlučio poduzeti malo drastičnije mjere te ih početi novčano kažnjavati za svaku pogrešku. Posebno se istaknuo Luka Rok zbog čijih je brojnih pogrešaka oduzeto čak 10 000 kuna od ukupne novčane nagrade, a 23-godišnjak je, uz to, izravno nominiran za ispadanje sljedećeg tjedna.

Antonija je najavila kako je Luciano spreman za ulazak u kuću, a tamo su ga dočekali oduševljeni stanari!

No nakon veselja, stanare je dočekala i loša vijest – Antonija se po prvi put večeras javila kandidatima i obzanila im tko večeras zauvijek napušta show.

Odlukom gledatelja, show je napustio Nikola Vidović – Niksara, koji se pridružio Antoniji u studiju te joj priznao kako mu nije pretjerano žao što je napustio BB kuću. Nikola je otkrio i kako su mu favoriti Lucija i Tomislav, a BB je opisao kao iskustvo koje će zauvijek pamtiti.

Antonija je gledateljima otkrila još jedno veliko iznenađenje večeri – osim što su kandidati odabrali svog favorita za ulazak u kuću, isto je učinio i Big Brother!

U kuću večeras ulazi čak još četvero stanara – Karla Jakelić, Marin Novaković, Ana-Marija Brdek i Ana Krištof koji ulaze u tajni dio kuće!

A da Big Brother ove godine doista misli ozbiljno kada kaže da možemo očekivati neočekivano, Antonija je pokazala rekavši da u tajnu kuću kao posljednji, peti stanar večeras ulazi i Nikola Sedlar.

Da ove večeri uistinu nema kraja iznenađenjima, pokazao je Bigi opet, pozvavši novog stanara Luciana u ispovjedaonicu gdje mu je priopćio neočekivanu vijest – mora odabrati stanara čije će mjesto u BB kući zauzeti!

Nakon što je Luciano odabrao Tomislava, Big Brother je Tomi priopćio kako ima jednu minutu da se pozdravi sa stanarima i potpuno nenadano napusti kuću!

Tomislav se ubrzo pridružio Antoniji i gledateljima u studiju, a Tonka ga je podsjetila da će nekome od stanara morati prenijeti svoje posebne ‘’povlastice’’ – smrtonosnu nominaciju i bod više na nominacijama.

Nakon što su se javili stanarima u kući, Tomo je izrekao svoju odluku. Smrtonosnu nominaciju dodijelio je Lucianu, koji ga je i izbacio, a bod više na nominacijama dobio je Bojan.

I kad se činilo da Tomislav zauvijek napušta show, Antonija je Tomi priopćila novu šokantnu vijest – pridružit će se novim stanarima u tajnoj kući!

Kao i svake nedjelje dosad, uslijedile su nominacije! Nakon zbrajanja bodova, Big Brother se javio stanarima i obavijestio ih kako su nominirani – Dubravka, Ljiljana, Anezi i Bojan. No njima će se pridružiti i Ana te Luka Rok koji su nominirani izravno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari