BLOGER KRULE SANJA POZIV ZA VOJNU VJEŽBU: ‘Samo da se vratim u vrijeme kad smo svi bili pijani i napušeni’

Foto: Ilustracija (Robert Anić/Pixsell)

‘Travu… marihuanu… gandžu… zovi je kako oš… nikad prije i poslije nisam pušio nego sam je eto pušio samo u vojsci. Nje je bilo više neg duvana’, započinje svoj komentar popularni bloger Krule

Česti komentator društvenih prilika Bloger Krule osvrnuo se na vijest da će 18 tisuća vojno/radno sposobnih građana dobiti poziv za vojnu vježbu i objasnio zašto bi on volio biti među tih 18 tisuća.

Njegov status na Facebooku objavljujemo u cijelosti:

Svi se uzjebali oko 18.000 poziva za vojnu vježbu. Ja poziva nisam dobio… a volio bi da jesam… iša bi na to vojno vježbarenje vrlo rado… tek tolko da vidim jel se u vojsci štogod promijenilo otkako sam je gulio te davne 2000te.

Te 2000te (37. klasa) hrana je bila toliko odvratna da sam u prvih 4 mjeseca izgubio 18 kila… pa me prebacilo u Gospić gdje je, fala kurcu, bila bolja pa sam vratio 6 kila nazad.

Kad smo imali vježbu, nisu imali novaca za ćorke… pa nam je rečeno da prilikom okidanja na suho vičemo BUM-BUM. Kad sam pitao narednika jel to neka zajebancija, reka mi je ‘Nije!’. Ja sam i dalje mislio da je… al kad je krenula akcija i 90% njih krenulo vikati BUM-BUM… ja sam lega u neki grm, izvadio joint i dobro se napušio. Kasnije sam i ja vika BUM-BUM… al sa puškom na ramenu.

Travu… marihuanu… gandžu… zovi je kako oš… nikad prije i poslije nisam pušio nego sam je eto pušio samo u vojsci. Nje je bilo više neg duvana. Na svoje sam oči vidio kilu marihuane kad ju je netko na klupi izvadio iz ruksaka. Kune jedne jedine nisam dao ni za 1 gram… toga je bilo po džaba i ko govana. Pola vojnog roka se ne sjećam.

Kad smo išli na gađanje, ako bi sve sprašio u centar mete… onda bi čvarkonja (zapovjednik) dreknuo ‘Pohvaljuje te Domovina!’ (tako nešto)… a ti morao odgovoriti ‘Domovini vjeran!’. Ja lega… pola lijevog oka nemam, desno blaga dioptrija… još napušen… i ka takav stresem sve u centar. Ovaj drekno ‘Pohvaljuje te Domovina’… ja mu reka ‘Jadna ona samnom vakim!’… dobio čitabu… prao wc-e 7 dana.

Imali homoseksualca u redovima… nitko se nije htio sa njim družiti… jedino ova moja ‘kažnjenička’ ekipa… al odma smo mu rekli da će popušit ku*ac ako se dirne u nekog od nas, on reko ‘Super!’. Drugima smo rekli, ako ga ko bude dirao, da ćemo ga izje*at. Nikad ga nitko nije dirno.

U wc-u Zagorac iz naše ekipe naišao na tipa koji se heroinom trpao u venu pa mu ovaj rekao ‘Je*al ti Isus majku, kaj ne piješ vino, droga te bu vubila!’ Ovog otpustilo iz vojske, Zagorac ostao do kraja roka piti vino.

Da… otišao bi vrlo rado na tu vojnu vježbu… da se još jednom rastavim… nako pošteno… do ibera… i odradim jedan nastup… nako navečer… kad smo svi pjani i napušeni. To bi bio tulum za pamćenje.”

Vijesti.hr
Robert Anic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari