ĆORLUKINA KAPICA STIGLA RIJEČKOM VEZOM! Otkriveno kojem je vaterpolistu pripadala

Na ideju vaterpolske kapice došao je doktor Boris Nemec, vlasnik matuljske klinike za ortopediju, a ona se pokazala kao spasonosno rješenje

Napokon je nakon nekoliko dana otkrivena enigma vaterpolske kapice koju je na utakmicama protiv Češke i Španjolske nosio Vedran Ćorluka. Kao što svi znamo, hrvatski reprezentativac je na startu Eura dobio neugodan udarac u glavu nakon čega je muku mučio sa zavojima.

Na ideju vaterpolske kapice došao je liječnik reprezentacije doktor Boris Nemec, a ona se pokazala kao spasonosno rješenje.

Ćorlukina kapica oduševila je cijeli svijet, a Tportal je doznao da je ona nekad pripadala hrvatskom vaterpolistu Paulu Obradoviću koji je nekoliko sezona igrao u riječkom Primorju.

Obradovića je doktor Nemec nekoliko puta operirao pa mu je u znak zahvalnosti jednom prilikom poklonio svoju kapicu, ni ne znajući da će ona ovoga ljeta postati dio jedne prekrasne priče…
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja