BESPLATAN ULAZ

Dark Circle Fest ove godine na poznatom riječkom beach baru

Foto: Facebook/Ri Rock/ Dark Circle Fest

Dark Circle Fest ove godine stiže na novu, prigodnu i atraktivnu lokaciju na samoj riječkoj obali – Empeduja beach bar (plaža Bivio), a program festivala počinje u petak 27.8.2021. već od 15 sati.

Zagrijavanje za večernji program na Empeduji kreće u 15 sati uz izbor najbolje glam metal glazbe koju će birati DJ EOL (End Of Life). Posjetitelji mogu uživati u koktelima na luftićima u moru i od 18 sati sudjelovati u nagradnim igrama u kojima mogu osvojiti ulaznice za večernji festival i ostale nagrade. Pripremljen je i happy hour 17-18 sati sa sniženim cijenama koktela Tequila Sunrise, Blue Lagune i The Pirate Bay (Cuba Libre).

Ulaz je besplatan za “pred-party”. Nije potreban test ni COVID putovnica.

 Open air izdanje festivala održat će se na plaži beach bara Empeduja s početkom u 19 h gdje će nastupiti riječke metal snage: Krematorium, Zenoth, Speedclaw, Mamut, Entropist i Soulcase. Empeduja beach bar je dugogodišnji partner festivala na kojem se u proteklim izdanjima Dark Circle Festa održavali dodatni programi poput “Dark Beach Party”.

Kako bi prisustvovali novom izdanju festivala potrebno je izdvojiti 30 kn (ulaznice se prodaju samo na dan festivala na ulazu, pretprodaje nema) a svi posjetitelji moraju imati ili Covid putovnice ili se mogu testirati na ulazu u prostor festivala. Cijena testa je 30 kn.

Posjetiteljima se preporuča da dođu što ranije na mjesto održavanja kako bi se smanjila gužva na ulazu prije početka festivala.

Udruga Ri Rock još jednom poziva sve svoje darkere i ljubitelje žestoke glazbe 27.08.2021. na uživanje na plaži uz cjelodnevni program dobre zabave i nastupe riječkih bendova.

Facebook event: https://fb.me/e/2vvsand7b 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari