EVO PROGRAM

Dark Circle Fest X METAL FEST; Deseta obljetnica najmračnijeg festivala u znaku teških nota i gurmanskih užitaka

Pripremite se za nezaboravno glazbeno i gastronomsko iskustvo dok najmračniji festival regije slavi svoju desetu obljetnicu. Udruga Ri Rock sa zadovoljstvom najavljuje dvodnevni spektakl koji će se održati 15. i 16. rujna 2023. u riječkom klubu Palach.

Deseto izdanje Dark Circle Festa jedinstven je događaj koji će udovoljiti očima, ušima i nepcima, pružajući nezaboravan spoj teških nota i gurmanskih užitaka. Kao uvod u festival, prvi dan, u petak 15. rujna 2023. s početkom u 20 sati održati će se nastupi bendova: Diamond Dust, Nether, Zenoth, NoTToday, Totem i Morska Bolest.

METAL FEAST, subota 16. rujna 2023., od 14:00 h

Drugog dana festivala, od 14 sati klub Palach preobrazit će se u pravo malo vikinško slavlje uz gozbu koja će udružiti ukusnu hranu i strastvene metalce. Kroz razgovore i druženje uz hranu i piće, posjetitelji će se upustiti u jedinstveno iskustvo, potaknuto žestokim zvukom i energijom koja odražava duh ovog jedinstvenog festivala.
Mjesta su ograničena, stoga je rezervacija obavezna i vrši se putem prijavnice koja je dostupna na Facebook stranici Dark Circle Fest. Događaj METAL FEAST | Metal druženje povodom Dark Circle Fest X je potpuno neovisan o koncertnom dijelu festivala i otvoren za sve one koji zaista žele sudjelovati. Više informacija nalazi se u Facebook događaju: https://fb.me/e/4J8GUyNkD

Nakon gozbe uslijedit će, “Koliko si Čru?” metal kviz koji je pripremila ekipa iz Rikona (riječka konvencija fantastike) te projekcija dokumentarca o Dark Circle Festu i zagrijavanje uz slušanje glazbe i gledanje video spotova kao uvod u koncertni dio večeri u kojem nastupaju: SitiS, Krematorium, Defiant, Serpentslain, Bednja, Corpse Grinder i SpellScroll.

Dark Merch

Dugogodišnja suradnja s All Things Rotten se nastavlja pa je tako ovogodišnji unikatni vizual festivala osmišljen na temu vikinških gozbi. Festivalske majice s unikatnim dizajnom i natpisima bendova, klasične trzalice, ogrlice i Dark Chaos rakije bit će dostupne u prodaji u ograničenim količinama.

Akcija doniranja: Azil za Pse -Društvo za zaštitu životinja Rijeka

Festival kontinuirano podržava Azil za Pse -Društvo za zaštitu životinja Rijeka pa će se tako i ove godine skupljati donacije za životinje iz azila. Svi posjetitelji pozvani su da sudjeluju u ovoj akciji i pomognu životinjama u potrebi.

Ulaznice:

Ulaznice za festival mogu se nabaviti na ulazu kluba Palach na dane održavanja od 19 sati. Cijene jednodnevnih ulaznica iznose 8 €, dok festivalske ulaznice za oba dana stoje 13 €.

Iz Udruge Ri Rock poručuju: “I ove godine najmračniji ali ujedno i najprijateljskiji festival otvara svoja vrata kako bi zajedno proslavili strast prema alternativnom načinu života. Uživajmo u žestokom zvuku, odličnoj hrani i piću te obilježimo zajedno punih deset godina Dark Circle Festa. Pridružite nam se u Palachu 15. i 16. rujna 2023.

Vidimo se!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari