ODLIČAN KONCERT

Darko Rundek i Ekipa na maestralan način otvorili koncertnu sezonu Ljeta na Gradini!

Idi na originalni članak

Trsatska Gradina zatresla se u ritmu glazbe i plesa odlično raspoložene riječke publike

Oglas

Koncertnu sezonu ovogodišnjeg riječkog Ljeta na Gradini na svoj uobičajeno maestralan način otvorili su Darko Rundek i njegova Ekipa. Koncert je održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Pred 300-injak posjetitelja vrhunski glazbenici i legendarni frontmen izveli su i neke dobro poznate stare hitove bendova s kojima je Rundek radio, no najvećim dijelom večerašnji koncert bio je posvećen predstavljanju novog dvostrukog EP-ja “Brisani prostor”.

Podsjetimo, taj dvostruki EP je odmah po objavi svrstan među albume godine, te je osvojio Porina za najbolji album alternativne glazbe.

Rundek i Ekipa na prekrasnu lokaciju trsatske Gradine stigli su nakon što su rasprodali tri koncerta u dvorištu Akademije Likovnih Umjetnosti u Zagrebu. U Ekipi je Rundek okupio mlade i dobro provjerene sviračke snage – Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića, Roka Crnića i Igora Pavlicu.

U punom sastavu i okružen sjajnim glazbenicima, Darko Rundek večeras je podsjetio i na mnoge klasike iz svog prebogatog kataloga, na zadovoljstvo publike koja je zapjevala i zaplesala na neodoljive ritmove tako primjerene ljetnom raspoloženju.

Djelić koncertne atmosfere možete pogledati OVDJE

Exit mobile version