EKIPA ODUŠEVLJENA PRIRODOM: U Novalji snimljen nizozemski film “Adios Amigos”

Idi na originalni članak

Nizozemska produkcijska kuća „BosBros“ snimila je u Novalji dio svog novog hit filma „Adios Amigos“.

Oglas

Protekli mjesec pažnju turista i lokalnog stanovništva u Novalji plijenila je zanimljiva i raznolika ekipa, koja je na desetak dana „okupirala“ dijelove otoka Paga. Radilo se o članovima nizozemske produkcijske kuće „BosBros“ i zagrebačke produkcijske kuće ”Jaako dobra produkcija” koji su na zanimljivim i raznolikim lokacijama Novalje odlučili snimiti dio svog novog filma „Adios Amigos“.

U Novalju su stigli u drugoj polovici rujna, a snimanje je trajalo do konca mjeseca. Kadrovi novog filma snimljeni su u samom centru Novalje, u trajektnoj luci Žigljen, na plaži Ručica u Metajni te na Zrću, na kojem su prema scenariju prijatelji potražili zabavu.

U središtu radnje filma trojica su prijatelja, Lars, Philip i Joost koji se svakog tjenda susreću na bazenu i ondje provode vrijeme promatrajući zgodne djevojke. Ipak, ne mogu ostvariti svoje snove jer ih muče veliki životni problemi. Philip je paraplegičar, Lars ima tumor mozga, a Joost je slijep. Unatoč svemu njih trojica odluče se na put dug 1600 kilometara, u Španjolsku, tražeći dobar provod. Umjesto u Španjolsku zanimljive okolnosti dovele su ih u Hrvatsku, gdje njihov provod i priča tek počinju. Glavne uloge odigrali su glumci Yannick van de Velde, Martijn Lakemeier, Bas Hoeflaak.

– U Novalji smo se izvrsno proveli. Čitav otok je tako različit. Od popularnih, trendi barova, do usamljenih plaža. Sve što smo trebali za našu priču, već se nalazilo na otoku. A priroda je potpuno nevjerojatna – izjavio je režiser Albert Jan van Rees koji je otkrio kako su na snimanju sudjelovali i ljudi s čitavog otoka Paga.

Film u kina dolazi u rujnu 2016. godine i sigurno će pobuditi veliku pažnju ne samo u Nizozemskoj i Hrvatskoj, već i diljem svijeta, uvjereni su u produkcijskoj kući „BosBros“, hvaleći iznimnu suradnju i susretljivost koji su dobili na otoku, na koji će se kako kažu, privatno ili poslovno, sigurno vratiti.

Exit mobile version