EKIPA ODUŠEVLJENA PRIRODOM: U Novalji snimljen nizozemski film “Adios Amigos”

Nizozemska produkcijska kuća „BosBros“ snimila je u Novalji dio svog novog hit filma „Adios Amigos“.

Protekli mjesec pažnju turista i lokalnog stanovništva u Novalji plijenila je zanimljiva i raznolika ekipa, koja je na desetak dana „okupirala“ dijelove otoka Paga. Radilo se o članovima nizozemske produkcijske kuće „BosBros“ i zagrebačke produkcijske kuće ”Jaako dobra produkcija” koji su na zanimljivim i raznolikim lokacijama Novalje odlučili snimiti dio svog novog filma „Adios Amigos“.

U Novalju su stigli u drugoj polovici rujna, a snimanje je trajalo do konca mjeseca. Kadrovi novog filma snimljeni su u samom centru Novalje, u trajektnoj luci Žigljen, na plaži Ručica u Metajni te na Zrću, na kojem su prema scenariju prijatelji potražili zabavu.

U središtu radnje filma trojica su prijatelja, Lars, Philip i Joost koji se svakog tjenda susreću na bazenu i ondje provode vrijeme promatrajući zgodne djevojke. Ipak, ne mogu ostvariti svoje snove jer ih muče veliki životni problemi. Philip je paraplegičar, Lars ima tumor mozga, a Joost je slijep. Unatoč svemu njih trojica odluče se na put dug 1600 kilometara, u Španjolsku, tražeći dobar provod. Umjesto u Španjolsku zanimljive okolnosti dovele su ih u Hrvatsku, gdje njihov provod i priča tek počinju. Glavne uloge odigrali su glumci Yannick van de Velde, Martijn Lakemeier, Bas Hoeflaak.

– U Novalji smo se izvrsno proveli. Čitav otok je tako različit. Od popularnih, trendi barova, do usamljenih plaža. Sve što smo trebali za našu priču, već se nalazilo na otoku. A priroda je potpuno nevjerojatna – izjavio je režiser Albert Jan van Rees koji je otkrio kako su na snimanju sudjelovali i ljudi s čitavog otoka Paga.

Film u kina dolazi u rujnu 2016. godine i sigurno će pobuditi veliku pažnju ne samo u Nizozemskoj i Hrvatskoj, već i diljem svijeta, uvjereni su u produkcijskoj kući „BosBros“, hvaleći iznimnu suradnju i susretljivost koji su dobili na otoku, na koji će se kako kažu, privatno ili poslovno, sigurno vratiti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views