Emotivna Prijović nije mogla sakriti suze: ‘Rijeka hvala vam za tri nezaboravne noći’

FOTO: Jurica Cvitanić

Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj posljednji – treći koncert u Rijeci

Kao i prethodne dvije večeri i sinoć je dvorana Zamet bila puna obožavatelja koji su više od tri sata u glas pjevali hitove kao što su Za nas kasno je, Dam, dam, dam, Psiho, Devet života i brojne druge.

Nakon višeminutnih ovacija iz publike – Prijo mi te volimo, Prijo mi te volimo – regionalnu zvijezdu su obuzele emocije i nije mogla suspregnuti suze.

Volim vas!

Uvijek je što se mene tiče malo reći hvala i nekada su riječi suvišne, ali Rijeka hvala za tri nezaboravne noći! I ovo ne kažem da bih od vas dobila aplauz, a uvijek ću reći, vrlo dobro znate da ja danas ne bih bila ovdje da nije vas…

Hvala svakoj osobi koja je kupila kartu, izdvojila vrijeme i došla na koncert.

Osim publici, Aleksandra je zahvale uputila i organizatorima.

Uvijek sam ja vjerovala u uspjeh, ali bez tima nema ništa, moram se zahvaliti prijateljima s Extra FM-a, mojim prijateljima koji su vjerovali u mene i kada smo dogovorili prvu zagrebačku Arenu, oni su vjerovali, oni su rekli – bit će tu i tri i četiri, možda i pet. Dogodilo se što se dogodilo, nastavljamo dalje, a oni su tu uz mene, ovo je naš zajednički uspjeh i hvala vam što zajedno pravimo velike stvari.

Turneja od Istoka do zapada doista već mjesecima cijelu regiju ostavlja bez daha.

Svaki koncert je poseban, u puno smo gradova i država bili do sada, a mislim da moja ekipa i društvo u prvom redu, koje je na svakom koncertu od prvog dana, zna o čemu pričam, uvijek se dogodi ta neka posebna emocija koju ja ne mogu objasniti.

Dobroj i užarenoj atmosferi u Rijeci doprinijela je i posebna gošća – Sandra Afrika

Pjevačice su zajedno otpjevale poznati hit Devojka tvog druga.

Prije svega želim reći, kako ti dobro izgledaš! Ja sam imala 17, 18 godina kad je izašla ova tvoja pjesma. Mislim da je to najveći uspjeh kad prođu tolike godine, a i dalje svi pjevaju. Rijeka je posebna i koga drugog da pozovem za kraj nego tebe, najslađe je za kraj – poručila je Prija Sandri koja je publici otkrila da joj za mjesec dana izlazi novi album.

Hvala vam od srca. Hvala Aleksandra na pozivu, rado sam se odazvala, pogotovo kad je u pitanju Rijeka.

Bila su ovo tri dana spektakla u Rijeci koji će se zasigurno pamtiti i o kojem će se još dugo pričati.

Nadam se da ste uživali kao i mi s vama. Hvala na gostoprimstvu, hvala za ovu prelijepu večer, za tri nezaboravne noći, ja vjerujem da će biti prilike da se mi još družimo – zaključila je Prijović i naklonila se svojoj publici.

FOTO: Jurica Cvitanić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari