KASTAV

Galerija |Fenomenalni King King za kraljevsko finale Jerry Ricks Blues Festivala

Idi na originalni članak

S duplom, kraljevskom dozom, sinoć je na Crekvini okončan regularni dio ovogodišnjeg Jerry Ricks Blues Festivala

Oglas

Prepuna Crekvina imala je prilike uživati u povratničkom nastupu britanskog banda King King koji je od prvog odsviranog tona zaokupio pažnju publike koja je pjevala, plesala i guštala u sjajnom nastupu za veliko finale najvećeg blues festivala u Hrvatskoj.

Long time Running, By your side, Lose control, Whatever it takes to survive, You stopped the rain, Rush hour, Stranger to love, I will not fall samo su neke pjesme koje su odsvirali u nešto više od dva sata koliko je trajao nastup, da bi izuzetno uspješan kastavski koncert zaključili na bis s pjesmom ‘Old love’ Erica Claptona.

S obzirom na dojam koji su ostavili na publiku vjerujemo da ćemo ih u narednim izdanjima ponovo imati prilike vidjeti i slušati, a vrijedi istaknuti da su ispraćeni ovacijama.

Čast da otvorio program imao je Nicolas Kurelić koji se predstavio sa svojim bandom. Zagrijavanje je odradio s posvetom bendovima koji su obilježili svjetsku glazbenu scenu tijekom proteklih pola stoljeća.

Umjetnički voditelji nisu skrivali zadovoljstvo kako je festival okončan u kraljevskom stilu, ali su i najavili Drašku svirku, odnosno After Jerry Ricks Blues Festival koju je na rasporedu 24. kolovoza u Dragi.

Exit mobile version