FESTIVAL OPATIJA: Putovanje u morske dubine Narančine “Male sirene”

Idi na originalni članak

Svi koji požele uživati u tajnama podmorskoga svijeta svakako trebaju pogledati predstavu “Mala sirena” u izvedbi pulskog teatra Naranča, koja će se održati u nedjelju, 8. studenog s početkom u 12 sati u kongresnoj dvorani hotela Adriatic u Opatiji.

Oglas

Često smo se kao djeca pitali što se sve krije u morskim dubinama… Priča o maloj sireni Eli (za koju je, kao inspiracija, poslužila Mala sirena H.C. Andersena) upoznat će nas sa šarolikim društvom koji svoj dom ima ispod površine mora te uvesti u njihov način života i gledanje na svijet koji živi na kopnu.

Iako su dvonošci za sirene opasnost, Elu privlači svijet o kojem je samo slušala priče, a srce je vuče ka princu Samuelu za kojeg je uvjerena da nije kao i ostali ljudi. Crna sirena Kelena koristi Elinu želju da upozna ljude i u zamjenu za njezin predivan glas daje joj noge i priliku da ostvari svoj san.

Hoće li se Samuel zaista pokazati onakvim kakvim ga Elino srce vidi ili će Ela zauvijek izgubiti dušu? Saznati ćete ako otputujete u morske dubine Narančine Male sirene.

Redatelj predstave je Majkl Mikolić, scenografkinja Lena Modrušan, kostimograf Neven Mihić, koreografije i scenski pokret potpisuje Maja Đurinović, tekstove songova Luka Juričić, autor glazbe je Vedran Šilipetar, asistentica predstave je Katja Rabar.

U predstavi igraju: Ivona Bulešić, Mattias Stojanović, Teodor Tiani, Linda Kliman, Franjo Tončinić, Majkl Mikolić, Aleksandar Mandić, Zoja Poropat, Gea Modrušan, Ena Bratić, Rea Deghenghi, Mateja Šimunić

 

Exit mobile version