DOSTUPNI SU TRI MJESECA

Gledajte online besplatne filmove riječkog Art kina

Foto:Mateo Levak / Riportal.hr

Art kino je privremeno zatvoreno, no sjajni se filmovi prikazuju i dalje! Iz omiljene dvorane u Krešimirovoj 2, kino privremeno dobiva mjesto u online sferi i to na popularnoj platformi MUBI gdje je otvorena posebna stranica za posjetitelje Art-kina koji u naredna tri mjeseca imaju opciju potpuno besplatnog gledanja svih filmova u MUBI-jevoj ponudi

Inače, MUBI je vodeći filmski online servis za sve zaljubljenike u sedmu umjetnost koji u svojoj ponudi objedinjuje platformu filmova na zahtjev, društvenu mrežu i online filmski časopis. MUBI platforma nudi probranu listu filmova iz cijelog svijeta – od kultnih klasika do modernih remek-djela, od najvećih redatelja svih vremena do najvećih novih redatelja.

Pritom MUBI nema stalnu bazu filmova, nego redovitu cirkulaciju od 30 naslova: svaki dan na platformu stiže novi film i ondje je dostupan za gledanje 30 dana. MUBI-jeva ograničena selekcija zapravo je adut platforme koja nudi gledateljima priliku da uzmu vremena i upoznaju svaki film te u konačnici gledaju vrijedne naslove koje ne bi možda uzeli u obzir na servisu s tisućama filmova u ponudi.

Ponudom blizak senzibilitetu europskih kina okupljenih u mreži Europa Cinemas – kojoj pripada i riječko Art-kino – MUBI nudi posebnu pogodnost kinima zatvorenim zbog pandemije korona virusa: tromjesečan pristup platformi za sve posjetitelje kina posve besplatno.

Posjetitelji Art-kina posebnoj MUBI stranici moći će pristupiti po primitku newslettera Art-kina od utorka 31. ožujka, a za registraciju potrebni su podaci o kartici koja se prva tri mjeseca neće teretiti. Korisnici platforme u bilo kojem trenutku mogu poništiti svoju registraciju, bez ikakve naknade, a ako odluče ostati na platformi nakon besplatnog perioda, aktiviraju standardno MUBI članstvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari