NEUOBIČAJENA SITUACIJA

VIDEO Multipleks kina se otvaraju nakon pet mjeseci! Evo kako će se sjediti u dvoranama i što ćemo gledati

Idi na originalni članak

‘Svakako ćemo se truditi napraviti razmak između projekcija. Počinjat će u različita vremena, kako bismo izbjegli gužve’

Oglas

Više u VIDEOPRILOGU:

Od idućeg tjedna, nakon pet mjeseci pauze zbog koronavirusa, otvaraju se CineStar kina! Naša Leona Šiljeg nije mogla dočekati pa je pohrlila prva proviriti u kino dvoranu i saznati što nas očekuje…

A na sva najbitnija pitanja, koja će pomoći nestrpljivoj publici, odgovorila je izvršna direktorica i članica uprave Blitz-Cinestara Jadranka Islamović.

Što očekujemo za devet dana, od kupnje ulaznica do samog ulaska u kino?

“U suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Ministarstvom kulture i medija zajednički smo radili na mjerama distanciranja, što znači da će biti automatsko pri kupnji ulaznica online biti razmak od jednog sjedala. Isto tako i pri kupnji na blagajni. Svi posjetitelji imat će sigurnost odlaska u kino. Kod ljubavnih sjedala, a bit će ih, prodavat će se u paketu. Sustav će ih automatski prepoznati, a lijevo i desno sjedalo od njih bit će slobodno.”

Dezinfekcija ruku?

“Naravno. Bit će na ulasku, a maske i rukavice preporučene su za naše zaposlenike. Sve mjere koje su propisane će se poštovati.”

Koliko manje posjetitelja će biti u dvoranama?

“Doći ćemo na kapacitet od oko 50 posto u odnosu na ranije.”

Hoće li biti duljih razmaka između projekcija?

“Svakako ćemo se truditi napraviti razmak između projekcija. Počinjat će u različita vremena, kako bismo izbjegli gužve, iako im se nadamo. Želimo omogućiti sigurnost posjetiteljima.”

Što s kokicama?

“Sve mjere će se maksimalno poštovati.”

Pauza je trajala pet mjeseci, što gledati?

“Nudimo fantastične filmove. Otvaramo s filmom “Unhinged” u kojem glumi dobitnik Oscara Russell Crowe. Imamo romantičnu dramu “I Still Believe”, emocionalna drama. Imamo horore, “Dječak 2”. Imat ćemo animinare filmove za naše male posjetitelje, kao “Kapetan Sabljozubi”. Početkom rujna dolazi “Tenet” i imat ćemo event u čast Christopheru Nolanu te film “Inception”, imat ćemo “Mulan”…”

RTL Danas

Exit mobile version