BROADWAY U OPATIJI: Na Ljetnoj pozornici krajem lipnja gostuje mjuzikl “Jesus Christ Superstar”

Iz Festivala Opatija s ponosom najavljuju da će 27. lipnja ovogodišnje izdanje manifestacije „Ljeto na Ljetnoj“ biti obogaćeno još jednim senzacionalnim programom.

Broadwayski mjuzikl „Jesus Christ Superstar“ u izvedbi Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija u suradnji s „The Really Useful Group Ltd.“ uljepšat će Opatijcima ljetnu večer.

Suvremeni Broadway ili londonski West End ne bi bili to što jesu bez skladatelja Andrewa Lloyda Webbera i tekstopisca Tima Ricea. Njihov “Jesus Christ Superstar” jedno je od najuspješnijih i najkvalitetnijih suvremenih glazbeno-scenskih djela, koje je dosad prikazano u više od dvadeset zemalja svijeta i vidjelo ga je više od pet milijuna ljudi.

Mjuzikl govori o posljednjih sedam dana život Isusa iz Nazareta iz perspektive Jude, a zbog kontroverznog dovođenja u pitanje Isusova božanskog podrijetla i pokušaja rehabilitacije Judine izdaje istovremeno je podijelio vjerske skupine i osvojio Broadway i West End.

Rock-opera „Jesus Christ Superstar“ u režiji Damira Lončara i pod dirigentskom palicom Dinka Appelta premijerno je izvedena 23. ožujka 2019. u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija, a publika i kritika slažu se da će ova raskošna produkcija broadwayskog klasika zasigurno postati novi hit domaće kazališne scene.

Mjuzikl se izvodi na engleskom jeziku, bez prijevoda, pa će u njemu imati prilike podjednako uživati domaća i inozemna publika.

Ulaznice po cijeni od 200 i 180 kuna kreću u prodaju u petak, 5. travnja 2019. u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, online na www.mojekarte.hr i ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari