DELIRIJ NA GATU: Brkovi raspametili riječke fanove; Kvarner fest večeras ugošćuje Ivana Zaka!

hdr

Spoj žestoke, nabrijane svirke i pršteće duhovitosti totalno je dobro „sjeo“ raspoloženoj riječkoj publici koja se u pauzama plesa smijala, i u pauzama smijanja – plesala

I druga noć Kvarner festa 2018 – riječkog fetivala proizvođača piva i hrane (OVDJE) – prošla je u trijumfalnom ozračju, kako zbog primamljive ponude kvalitetnih craft-piva i mirisa roštilja, tako i zbog glazbenih sastava koji su „prašili“ na pozornici na Gratu Karoline Riječke od popodneva pa sve do kasnih večernjih sati. U kombinaciji s programom riječkog festivala pomorske tradicije Fiumare, bila je to riječka večer uz more za pamćenje!

A kruna sinoćnjeg glazbenog programa bio je nastup zagrebačkog turbofolk-punk sastava Brkovi koji je dobro rasplesao i nasmijao mnogobrojne fanove. Spoj žestoke, nabrijane svirke i pršteće duhovitosti totalno je dobro „sjeo“ raspoloženoj riječkoj publici koja se u pauzama plesa smijala, i u pauzama smijanja – plesala.

Prašili su Brkovi neumorno, u pauzama svirke komunicirajući s publikom i izazivajući salve smijeha, hineći da ne znaju u kojoj su županiji („Ličko-senjska? Nije?“) i „časteći“ Riječane komplimentima ali i opaskama , naravno na svoj duhoviti način koji može izazvati samo smijeh.

Nizali su pjevač Shamso i pobočnici Žorž, Prasac i Šarac svoje brojne hitove „Neću da idem u disko skup”, „Mala”, „Ne želim da budem OK”, „Opasno se drogiram”, „Nisam ja za tebe”, „Hrvat iz Gospića”, “Ornela”, „Tolerancija”, „Nisi me bila vrijedna”, „Znanac”, „Hoću da budem svoj”, „Naša mala zemlja”, „Pizda materina”… da bi na bis, na opće oduševljenje fanova, otpjevali „Kurvo prokleta”.

hdr

Uz sjajan razglas, koji je omogućio da se svaka Shamsova šala dobro čuje „sve do Korza“, bio je to turbofolk-punk koncert za pamćenje!

A danas na Gatu Karoline Riječke nastupa Ivan Zak, pjevač koji također u našoj regiji ima na tisuće poklonika. Pop-pjevač s četiri solo-albuma iza sebe i nisku zapaženih hit-singlova garancija je da će i večeras koncertna večer na Gatu Karoline Riječke biti za pamćenje!

I ne zaboravimo – sve uz besplatan ulaz!

A danas je također cjelodnevni program u suradnji s festivalom Fiumare bogat brojnim zanimljivostima pa preporučamo boravak uz more i Kvarner fest!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari