FOTO Ekipa „Daj Mare“ iz Krka pobjednici trećih kvalifikacija Jadranskih igara

Idi na originalni članak

Jučer su u Rapcu održane treće ovogodišnje kvalifikacije Jadranskih igara na kojima je sudjelovalo pet ekipa iz Istre, Kvarnera i Slovenije – Budokai Labin (Labin), Daj Mare (Krk), Velenje (Velenje), POM-F-RI (Rijeka) i S.R.D. Infinitus (Medulin).

Oglas

Pobjedu je na ovom veoma napetom i zabavnom natjecanju odnijela ekipa Daj Mare iz Krka, time ostvarivši pravo nastupa u polufinalu u Malinskoj.

Veselo i živo bilo je jučer u Rapcu. Ekipe su odmjerile snage u igrama mošarka, utrka bačvi, ribarske kašete, utrka magaraca i potezanje konopa.

Od samog početka natjecanja bilo je zanimljivo, neizvjesno i napeto, a pobjedu je odnijela ekipa iz Krka, Daj Mare, sa samo bodom prednosi pred drugoplasiranom ekipom S.R.D. Infinitus (Medulin). Na treće se mjesto smjestila ekipa Velenje.

Mnogobrojni turisti koji su se našli u ulozi posjetitelja i navijača bili su oduševljeni igrama, ponajviše igrom utrka magaraca čije su nezgode i ovog puta izazvale salve smijeha.

Osim seniora, u Rapcu su se igrali i naši najmlađi Jadranaši. Ekipe Delfini, Kit ubojica i Rakovi, snage su odmjerili u četiri igre, a u igrama se najbolje snašla ekipa Delfini.

Zadovoljstvo na licima naših natjecatelja te pjesma i veselje nakon podjele odličja najbolji su dokaz da su igre u Rapcu i ove godine bile uspješne.

Do iduće godine pozdravljamo biser Jadrana te se zahvaljujemo na gostoprimstvu! Karavana ide dalje – sljedeća stanica, Koper u Sloveniji…

Exit mobile version