FESTIVAL OPATIJA: „Cabaret à la carte“ show oduševio nekoliko stotina Opatijaca

Foto: Borna Ćuk

Lela Kaplowitz i Karolina Šuša uz glazbenu pratnju Doriana Cuculića, Dina Ivelje i Sandra Legana predstavile su publici laganu ljetnu glazbenu deliciju

Toplu ljetnu večer (29. lipnja) ispunile su note iz menija Cabaret à la carte showa koji su u intimnoj atmosferi Male ljetne pozornice pred više od 100 gledatelja izvele cijenjena hrvatska jazz vokalistica Lela Kaplowitz i suvremena plesačica Karolina Šuša. ‘Jela’ ovih ‘chefica’ cabaretske kuhinje pratili su mladi, ali iskusni glazbenici Sandro Legan (bubnjevi), Dorian Cuculić (klavijature) i Dino Ivelja (kontrabas).

DSC_0444

Zabavni prijelazi iz pjevanja u ples, kratki skečevi, razgovor s publikom i crno-bijela projekcija ispričali su gledateljima priču o članovima ove cabaretske trupe koja je od američke prohibicije pobjegla čak u Hrvatsku.

DSC_0455

Publika je u gotovo dvosatnom pjevačko-plesnom showu imala priliku iz à la carte ponude odabrati glazbene brojeve iz ere 40-tih, 50-tih i 60-tih godina prošlog stoljeća, a izvođačice su im ih ‘poslužile’ na kraju showa.

DSC_0301

Sljedeći Cabaret à la carte na programu ‘Ljeta na Ljetnoj’ očekuje publiku 12. srpnja kada će Lela Kaplowitz i Karolina Šuša ponovo u pratnji benda predstaviti crtice iz manje poznate opatijske povijesti, primjerice o opatijskom kabareu u hotelu Bristol koji su vodile dvije famozne dame, baš možda poput ovih koje smo, u sasvim novom izdanju, upoznali sinoć na opatijskoj ljetnoj pozornici.

Foto: Borna Ćuk

????????????????????????????????????

DSC_0351 DSC_0340 DSC_0324 DSC_0313

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari