Jednoglasna odluka žirija: Petar i Borko najbolji par slastičara-amatera!

„Sretni smo zbog pobjede i što smo dobili ovu lijepu plaketu. Ali ništa to nije važno. Bitno je da smo sudjelovali u humanitarnoj sezoni showa i da osvojeni iznos od 25.000 kuna ide udruzi „RTL pomaže djeci“, u ruke onima kojima je to najpotrebnije“, kažu Petar Ćiritović i Borko Perić, pobjednici celebrity izdanja showa ‘Tri, dva, jedan – peci!’.

Nakon gotovo tri sata pripremanja torti na kat, Petar i Borko su, zajedno sa svojim suparnicama, Barbarom i Marom Nola te Ornelom Višticom i Josipom Bortiek Klobučar, s nestrpljenjem iščekivali komentare i ocjene žirija. Neke su torte imale sočne biskvite, druge fantastične kreme, a treće su izgledale kao da su došle iz profesionalnih slastičarnica.

S obzirom da je bilo teško naći zamjerke, bilo je za očekivati da će sve tri torte imati i iste ocjene – ukupno 28. A to je značilo da bi o pobjedniku trebao odlučiti mali, skromni puding od maline, koji su natjecatelji dobili kao „izvanredan“ zadatak dok su čekali da im se torte ohlade u hladnjacima.

Međutim, žiriju je bilo teško pronaći pobjednika na osnovi pudinga pa su Ana Marcelić, Tomislav Špiček i pridruženi član Mate Janković, odlučili vijećati u osami.

„Morali smo se povući kako bismo zajedno donijeli odluku o pobjedniku, ali na temelju torti, za koje su natjecatelji uložili tri sata truda i rada. Odlučivale su zapravo nijanse, detalji, jer su skoro sve tri torte bile podjednako ukusne“, kazao je Špiček prije nego li je Petra i Borka proglasio pobjednicima. To je bila jednoglasna odluka žirija zbog njihovog truda i izraženog natjecateljskog duha.

„Apsolutno sam sigurna da je njihova pobjeda zaslužena. Bili su fantastični u svakom segmentu natjecanja“, kazala je Barbara, a s njom se slažu i Ornela i Josipa.

„Jednaka bi bila sreća da je bilo tko pobijedio. Svi smo u jednom trenutku rekli da nam je tako svejedno tko će pobijediti jer smo svi dali sve od sebe. Drago nam je!“.

Iskrene čestitke pobjednicima i svim natjecateljima veliko hvala za sudjelovanje u posebnom, humanitarnom izdanju ovog najslađeg showa RTL-a!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari