Od ponedjeljka i vi upoznajte “Gospodina Savršenog”!

Ljubavni zapleti, erupcije emocija i pregršt napetih situacija – sve to ima novi RTL-ov show ‘Gospodin Savršeni’!

Najiščekivaniji reality show ove godine, hrvatska inačica planetarno popularnog ‘The Bachelora’, počinje s prikazivanjem 19. studenoga u 21 sat na RTL-u!

Odbrojavanje do početka romantičnog putovanja najpoželjnijeg neženje ovih krajeva je počelo.

Prvi put u Hrvatskoj kreće glamurozni svjetski show ‘Gospodin Savršeni’, koji donosi 19 prekrasnih žena, mnoge spektakularne lokacije te nebrojena romantična okruženja i napete situacije. Od 19. studenog gledatelji će imati priliku pratiti uzbudljivu ljubavnu avanturu prepunu iznenadnih obrata, ljubavnih zapleta i izljeva emocija, a sve zbog jednog čovjeka – Gorana Jureneca!

“Od showa očekujem puno zabave i, naravno, ljubavi. Jako bih volio da mi se u showu dogodi prava ljubav i ne bih imao ništa protiv da nakon završetka kažem kako sam upoznao svoju buduću suprugu”, priznao je Goran, koji je u raskošnu vilu na Samoborskom gorju primio 19 ljepotica u nadi da će jedna od njih postati „ona prava“

„Ima jako puno zgodnih cura i nadam se da ću naći osobu koja me voli zbog onoga što jesam. Veselim se spojevima i neću odlučiti na prvu jer prvi dojam često zna biti pogrešan. Nakon što ih malo bolje upoznam sigurno će se neke istaknuti. Jedva čekam da se to dogodi“, rekao je prvi RTL-ov Gospodin Savršeni.

Luksuzno opremljena vila od 700 četvornih metara s jacuzzijem, saunom i privatnom vinotekom te prostrano dvorište od 8000 kvadrata s bazenom postat će njihov novi dom u kojem će se odvijati dio romantičnih spojeva, a Goran će na ceremoniji ruža odlučiti koja će cura napustiti show.

Gospodin Savršeni odabire djevojke koje su ga zaintrigirale svojim izgledom ili ponašanjem i koje želi pobliže upoznati. No ruža je uvijek manje od djevojaka pa one koji ne dobiju taj dragocjeni cvijet – idu kući, a Gospodin Savršeni nastavlja tražiti svoju bolju polovicu.

Večere uz svijeće, uzbudljiva romantična putovanja, raskošne zabave i strastveni poljupci samo su dio onog što će Goran iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to gledatelji će moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari