Upoznajte mlade snage sitcoma ‘Dragi susjedi’

Bok uz bok s poznatim i iskusnim glumcima naći će se mlade glumačke nade, koje će gledatelje jednako oduševiti

Stjepan Gašparić, Roman Sem-Tuksar i Nino Lehki tek su na putu svoje glumačke karijere, za koju se nadaju da će biti duga i blistava. Priliku da svoj talent pokažu širem gledateljstvu, dobili su angažmanom u RTL-ovom sitcomu ‘Dragi susjedi’, koji se prikazuje subotom od 22 sata na RTL-u.

Stjepan u seriji glumi Lea Perkovića, sina obitelji Perković, koju čine Petar Ćiritović i Katarina Marković. Leo je bad guy, koji fura svoj stil i ne brine previše za mišljenje ostalih. On je cool dečko, uzor svim svojim vršnjacima, pogotovo Krešimiru, svojem najboljem prijatelju u sitcom, koji je njegova potpuna suprotnost.

„U stvarnom životu uopće nisam takav, u stvarnom životu sam normalan i dobar dečko, pomalo štreberast. Zbog toga mi je interesantno okušati se u ovakvoj ulozi u kojoj mogu izaći iz svoje komfort zone“ kazao je Gašparić, koji glumi od svoje 7. godine te planira upisati Akademiju dramske umjetnosti, jednako kao i njegov najbolji prijatelj u seriji i kolega na setu.

Sedamnaestogodišnji Roman u ‘Dragim susjedima’ glumi Krešimira, sina obitelji Zovko, kojeg roditelji Nataša Dangubić i Moamer Kasumović stalno nadgledaju i kontroliraju, što se njemu nimalo ne sviđa.

„Krešo je štreberski lik, koji je pod nadzorom roditelja i trudi se biti dobar sin, a zapravo želi više biti kao Leo. To je dosta zanimljivo jer sam u stvarnom životu ja višekao Leo – opušten, puno izlazim i volim se zabavljati i super mi je glumiti lika, koji je potpuno drugačiji od mene“, kazao je Sem-Tuksar kojemu je ovo prva glumačka uloga te priznaje kako se u njemu odmah produbila ljubav prema glumi te se planira nastaviti baviti time.

Najmlađi među mladim snagama je Nino, dvanaestogodišnji dječak, koji već ima iskustva u glumi. Snimio je pet reklama te je već glumio u seriji, ali mu je ovo ipak prva veća uloga. Nino u sitcomu glumi Trpimira Zovka, mlađeg brata Krešimirovog, koji se često druži s kućepaziteljem zgrade Zoranom Cvijanovićem.

„Jako mi se sviđa gluma, na snimanju je vrlo zabavno, družimo se i nema nikakvog stresa. Sprijateljio sam se sa svim glumcima, posebno s Ivanom Magudom i Petrom Ćiritovićem te mi nije nimalo naporno. Mislim da bih čak mogao postati glumac“, priznao je Lehki.

Stjepan, Roman i Nino imaju samo riječi hvale za starije kolege glumce te redatelje i priznaju kako stvarno uživaju u radnoj atmosferi.

Ove glumačke zvjezde u usponu ne propustite pogledati u sljedećoj epizodi sitcoma ‘Dragi susjedi’ u subotu u 22 sata na RTL-u!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari