(FOTO, VIDEO) “EKV” ŽIVI KROZ NJIH: U Rijeci će u petak zasvirati Krug, sjajni tribute band Ekatarine Velike!

U petak 05. travnja s početkom u 22 sata, riječki Pogon kulture ugostiti će Krug – EKV, službeni tribute bend iz Beograda

 

Nekadašnji članovi originalne postave s bendom Krug, zasvirati će u čast najvećeg art rock banda na ovim prostorima – Ekatarine Velike.

 

“Motiv nam je da doprinesemo u očuvanju sjećanja na VD-a, Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenljivosti, pružimo mogućnost mlađim naraštajima koji nisu mogli EKV čuti uživo, da osjete dio EKV priče na koncertu. Naše nastupe doživljavamo kao privilegiju da sa gostima na pozornici i publikom podijelimo fascinaciju svim tim genijalnim ljudima i njihovim idejama”, kažu članovi benda Krug.

Ekaterina Velika

Članovi Kruga su:

Bubnjevi – Marko Milivojević
Član originalne postave grupe EKV. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumima “Dum Dum” i “Neko nas posmatra”, i live “Kao u snu”. Prije EKV svirao u “Partibrejkersima”, kasnije u “Električnom orgazmu”, “U škripcu”, “E-play” i “Vlado Divljan & Old Stars Band”.

Bas gitara – Dragiša Uskoković Ćima
Član originalne postave EKV. Prije EKV svirao u grupi “Sirova koža” i snimio veliki broj projekata za različite izvođače. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumu “Neko nas posmatra” i live “Kao u snu”, kao i na velikom broju svirki u tom periodu.

Vokal i gitara – Nemanja Dašić – svira u “Vampirima”

Klavijature – Dejan Tomović Tomke
Surađivao je s velikim brojem beogradskih bendova, svirao u “Vampirima”. Sudjelovao je u autorskom projektu njujorškog (hip-hop power rock) benda “Cypha’z god’z”.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po 40 kuna u Dallas music shopu, The Beertiji te online na www.entrio.hr Ulaz na dan koncerta će iznositi 60 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari