(FOTO & VIDEO) LJETO NA GRADINI: Pjevač jedinstvena stasa i glasa, Božo Vrećo nastupa na Trsatu

Osebujni Božo Vrećo održat će koncert u sklopu Ljeta na Gradini gdje će mu se na pozornici pridružiti renomirani glazbenici – Miro Navračić, Marko Louis i Hrvoje Rupčić. Nastup započinje u 21 i 30 sati

https://www.facebook.com/trsatskagradinarijeka/videos/2067740296586845/?t=5

Ovaj svestrani glazbenik ponajprije je veliki zaljubljenik u umjetnost, točnije u sevdah i to onaj u svom iskonskom obliku, zbog čega se i u svom glazbenom opusu vraća prapočecima sevdaha. Za sebe kaže kako ga karakterizira dualnost; Božo je i muškarac i žena, sklad modernog i tradicionalnog, a samim time i sinonim za potpunu slobodu. On je interpretator, pjevač, ali i autor sevdalinki, zbog čega u svaki dio izvedbe nastoji utkati sebe i publici priuštiti istinski emotivni doživljaj.

Svojom autentičnom pojavom, upečatljivim scenskim nastupom te anđeoskim glasom Riječanima će prenijeti emociju ljubavi kroz inspirativni sevdah zbog čega posjetitelje na Trsatskom kaštelu očekuje magična noć opjevana jezikom emocija. Božo Vrećo je osoba koja uistinu živi sevdah – stvara ga, interpretira, ali i proživljava u svojim izvedbama. No, ono što je najvažnije – uspijeva to prenijeti i na publiku pa se često spominje kako je njegov koncert na rubu meditativnog iskustva.

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 110 kuna u pretprodaji i 130 kuna na dan koncerta za sjedenje te po cijeni od 80 kuna, odnosno 100 kuna na dan koncerta za stajanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari