(FOTO,VIDEO) NEUMORNI GINO SE VRAĆA: Početkom travnja u Rijeci gostuje Kultur Shock

Foto: FB Kultur Shock

U subotu 06. travnja, nakon pet godina, u riječki Pogon kulture vraća se Kultur Shock, i to s novim albumom ”D.R.E.A.M.”, koji će premijerno predstaviti riječkoj publici.

Američki bend predvođen Sarajlijom Ginom, čiji koncerti su tsunami energije i emocija i čiji je stil teško definirati – gypsy punk premazan rock, metal i sevdah momentima, nakon dugo vremena dolazi u naš grad predstaviti novi nosač zvuka.

Bend Kultur Shock osnovan je 1996. u Seattleu pod vodstvom Srđana Đina Jevđevića, koji je oko sebe, uz snage iz bivše države, okupio i svjetska imena, te svojim nastupima oduševio Krista Novoselića iz Nirvane te Jelloa Biafru iz Dead Kennedysa.

Kultur Shock čine:
Gino Yevdjevich – vokal, truba i perkusije, Val Kiossovski – gitara, vokali , Matty Noble – violina, Chris Stromquist – bubanj i perkusije, Guy M. Davis – bass, vokali, Amy Denio – saksofon, klarinet, gitara, vokali

Ulaznice su u pretprodaji po 70 kuna nabavljive na šanku The Beertije na Trsatu, u Dallas music shopu te online na www.entrio.hr. Ulaz na dan koncerta će iznositi 90 kuna. Koncert počinje u 22 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari