„DA I ONI ČITATI MOGU!“ U subotu u HKD na Sušaku humanitarni koncert za slijepu i slabovidnu djecu

Koncert organizira Lions klub Korzo a prikupljena sredstva namijenjena su izdavanju slikovnice Ivane Brlić Mažuranić na Braillovom pismu

Lions klub Rijeka poziva na koncert Da i oni čitati mogu koji će se održati u subotu 18. ožujka u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s početkom u 19 sati.

Prikupljena sredstva namijenjana su izdavanju slikovnice Ivane Brlić Mažuranić na Braillovom pismu. Clj akcije je omogućiti slijepoj i slabovidnoj djeci da svojim prstićima sami samostalno čitaju i uđu u svijet dječjih priča!

Lions klub Rijeka poziva vas da se peidružite humanitarnom akciji kupnjom karata po cineni od 70,00 kn na blagajni HNK pl.Zajca, ili uplatite svoj doprinos na račun otvoren u Erste banci samo za potrebe ove akcije:

Lions klub Korzo-Rijeka, OIB: 15176383116
Broj računa: HR0224020061500047859

Iz Lions kluba korzo zahvaljuju unaprijed na vašoj dobroj volji i plemenitom srcu, a kako bi vam se odužili za subotu su pripremili zaista bogat program: u HKD na Sušaku nastupit će klape Kastav, Kamelija, Luštrin, Nevera, Škrljevo… potom Damir Badurina, Joso Butorac, Duško Jeličić, Alen Polić, Zdenko Žibert te Vokalni studio Rijeka, zbor učiteljica OŠ Pećine i zbor DVD Drenova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari