(FOTO, VIDEO) DETOUR U RIJECI: Popularna pop-grupa u subotu nastupa u Pogonu kulture

Nakon sjajne zagrebačke koncertne promocije u Maloj dvorani Doma sportova održane u prosincu prošle godine, grupa Detour 30. ožujka u Pogonu kulture predstavit će svoj peti studijski album i riječkoj publici.

 

S najnovijim albumom, koji je pod imenom ‘Tourdetour’ objavljen krajem prošle godine, a s kojeg su široj publici već dobro poznati i prihvaćeni singlovi ‘Zaljubila sam se’, ‘Biram’, ‘Bez tebe’, ‘Vikend’ i ‘Skrivena’, Detourovci su potvrdili status jednog od vodećih pop sastava na domaćoj sceni.

Glazbena kritika album je svrstala među vodeća izdanja godišnjih top lista u 2018. godini, a već početkom 2019. godine dobili su nagradu za najboljeg ‘Pop&off’ izvođača godine na prvoj nezavisnoj glazbenoj novinarskoj nagradi ‘Rock&Off’ nakon čega su uslijedile i 4 nominacije za ovogodišnju glazbenu nagradu Porin u prestižnim kateogrijama: Album godine, Pop album godine, Pjesma godine /Bez tebe i najbolja Izvedba grupe s vokalom.

Detour se sa svojim prepoznatljivim elektro akustičnim zvukom kroz svoj dugogodišnji rad izdvojio na domaćoj glazbenoj sceni ne samo hitovima, već i sjajnim nastupima uživo, u što su se Riječani imali prilike upoznati u nekoliko navrata. Stoga, 30.ožujka očekuje ih još jedna prava koncertna poslastica.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po 45 kuna u Dallasu, The Beertiji i online na www. entrio.hr. Ulaz na dan koncerta iznosit će 60 kuna. Koncert počinje u 22 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari