(FOTO&VIDEO) „NIPPLEPEOPLE“ ODUŠEVILI U „CRKVI“: Rasplesani electro-pop dvojac raspametio Riječane!

Idi na originalni članak

Raspložena i rasplesana pjevačica i jednako dinamični momak za miks-pultom, tradicionalno maskirani pokrivalima za lice koja štite njihov identitet – to su „Nipplepeople“, i nitko ne može poreći da imaju energije „za izvoz“!

Oglas

Nakon opetovanih poziva na nekoliko „biseva“, razdragani i vidno oduševljeni prijemom riječke publike, „misteriozni“ gosti riječke Crkve, electro-pop dvojac „Nipplepeople“, zavapio je uglas – „Ljudi, nemamo više materijala za sviranje! Nema nam druge, idemo sve – ispočetka!“.

Par stotina okupljenih na „parteru“ i na balkonu kultnog riječkog kluba Crkva nije imalo ništa protiv, jer su gosti iz metropole, maskirani improviziranim pokrivalima odnosno košarama koje su im skrivale lice, „ostavili srce“ na pozornici – bio je to „hi-energy“ nastup kojeg su dokraja uspjeli plesno ispratiti samo oni najizdržljiviji u publici.

„Nipplepeople“ su odsvirali mnoge svoje hitove „Sutra“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Bolji“, „Broj“… u poznatim ali i osvježenim aranžmanima, neke i nekoliko puta u više verzija, sve protkano „sampleovima“ poznatih electro-himni nekih od njihovih omiljenih izvođača (The Chemical Brothers, Daft Punk, Fatboy Slim..).

Ljubomorno već godinama održavajući svoj identitet u tajnosti, „Nipplepeople“ su u Rijeci potvrdili sve ono što se priča o njima – zaljubljenici u ono što rade, posvećeni prije svega glazbi i svojoj publici a nikako „svjetlima reflektora“ i svojoj slici u javnosti, pokazali su kako se radi o jednoj od najintrgantnijih pojava na domaćoj glazbenoj sceni, ne samo u okvirima electro-popa koji je na široj sceni često potcjenjivani žanr.

Međutim, ako mu se pristupa na ovako kvalitetan i zabavan način, electro-pop postaje itekako zanimljiv i zabavan!

Na pitanja odgovaraju samo – glazbom!

Nipplepeople je elektropop grupa osnovana 2008. godine. Nipplepeople čini tajanstveni maskirani dvojac. U jedina dva novinska intervjua do sada, odgovore su dali samo s glazbenim brojevima, objasnili su svoju tajanstvenost kao prijeko potrebnu u moru žutila i instant zvijezda na glazbenoj sceni, sa željom da stave svoju glazbu u prvi plan, umjesto sebe samih. Širu popularnost stekli su hit singlom Sutra te nastupima na renomiranim glazbenim festivalima, kao što su EXIT, Hartera, Terraneo, Summer Fest te mnogi drugi.

Exit mobile version