(FOTO&VIDEO) “PSIHO” NA TRSATU: Pogledajte djelić sinoćnje glazbene seanse Damira Avdića

Damir Avdić nesvakidašnji je umjetnik koji na svojim koncertima zajedno s publikom izvodi posebnu i njemu svojstvenu seansu prožetu riječima tekstova teškim kao olovo, a koji pogađaju ravno u mozak i srce. Njegov sinoćnji koncert obilježilo je sat i pol bijesnog pjevanja zgrčenih ustiju, teškog sviranja čvrstih gitarskih rifova te nezaobilazno spuštanje među publiku u stilu propovjednika. 

Od albuma “Život je raj” iz 2010. godine pa sve do danas objavio je četiri albuma i pet knjiga koje kombiniraju prozu i poeziju, tuzlanski je pjesnik zaokupljen socijalnom i širom društvenom tematikom. Kapitalizam, komunizam, tranzicija na balkanski način, mentalitet ljudi te razni društveni i kulturni obrasci u fokusu su glazbenika koji svoj stav prema njima piše u stihovima koje izgovara poput teške artiljerije koja puca po svima prisutnima.

Tako je bilo i na riječkom koncertu na Trsatu u Klubu, nakon koncertne pauze u našem gradu od skoro četiri godine. Izveo je svoje najveće hitove poput “Ljubavi”, “Revolucija je prošla”, “U očima moje djece” te “Bratstvo i jedinstvo”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari