INTERVJU PRIJE NASTUPA U AMERICI: Pogledajte kako je Mia Negovetić učila voditelja pričati hrvatski!

Mia Negovetić trenutno je jedna od najvećih zvijezdi u Hrvatskoj. Nakon stjecanja nacionalne slave pobjedom u showu ‘Zvjezdice’, Mia je nastupom u Americi osvojila i svjetsku scenu

Mia Negovetić trenutno je jedna od najvećih zvijezda u Hrvatskoj. Nakon pobjede u prvoj sezoni ‘Zvjezdica’, Mia je doživjela nacionalnu slavu, a nekoliko mjeseci kasnije – svjetsku!

Simpatična 13-godišnjakinja osvojila je Ameriku svojim nastupom u showu ‘Little Big Shots’ čija je producentica slavna voditeljica Ellen Degeneres, a nastup male Riječanke je izdvojen na službenom Facebooku, gdje je u samo dva dana dosegnuo neviđenu popularnost.

No, prije njena sama nastupa, Mia je imala kratki intervju s voditeljem emisije Steveom Harveyjem.

Nakon dolaska u studio, Harvey ju je zamolio da joj kaže nešto na hrvatskom jeziku.

“Bok, kako si”, rekla mu je Mia, objasnivši mu potom što to znači, dok ju je Harvey blijedo gledao. Mia je prasnula u smijeh i zamolila ga da i on sam pokuša to izgovoriti. Nakon što je Harvey dao sve od sebe, Mia ga je pohvalila za trud.

Harvey je zatim opisao kako su došli do Mije, a potom je upitao želi li biti pjevačica.

“Volim peći kolačiće i torte, ali također volim i pjevati. Htjela bih biti slastičarka-pjevačica.”

Voditelj ju je na to pitao je li puno vježbala, a simpatična Mia mu je odgovorila protupitanjem: ‘Za što?’ i tako nasmijala sve u studiju.

Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari