ČETIRI DAME

JOŠ TRI TJEDNA! Evo tko će u Opatiji voditi DORU; Donosimo i redoslijed izvođenja pjesama!

Foto: HRT

Izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije “Dora 2021.”, koja će se održati 13. veljače u dvorani Marino Cvetković u Opatiji

Hrvatska radiotelevizija (HRT) se uvelike priprema za ovogodišnji Izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije “Dora 2021.”, koja će se održati 13. veljače u dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Voditeljice ovogodišnje Dore bit će četiri dame – poznata, cijenjena i priznata lica HRT-a: Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić.

Zanimljivo, dok su se Daniela, Jelena i Doris već barem jednom našle u toj ulozi, Barbari Kolar ovo će biti premijerna Dora.

„Odlučili smo se ove godine osloniti na ženske voditeljske snage – jer će ova Dora po mnogočemu, zbog epidemioloških uvjeta, biti posebna, pa neka se pamti i po ženama“, izjavila je urednica Dore Uršula Tolj.

„Osim voditeljica, predstavljamo i redoslijed nastupa. Kod slaganja istog, moralo se voditi računa o složenosti pojedinih nastupa, o brzini ritma svake pjesme, jeziku na kojem se pjeva, nekim posebnim televizijskim zahtjevima… Uglavnom, redoslijed je složen pomno i, vjerujemo, zadovoljit će televizijski ritam kao i pravila natjecateljske forme, a Dora to jest.“, naglasila je Uršula Tolj.

REDOSLIJED IZVOĐENJA NA “DORI 2021”:

Evo kojim će se redom pojavljivati izvođači 13. veljače na pozornici Dore 2021.

1. NINA KRALJIĆ (ALKONOST OF BALKAN) – Rijeka
2. ERIC – Reci mi
3. ELLA OREŠKOVIĆ – Come This Way
4. BERNARDA – Colors
5. SANDI CENOV – Kriv
6. ToMa – Ocean of Love
7. FILIP RUDAN – Blind
8. BETA SUDAR – Ma zamisli
9. CAMBI – Zaljubljen
10. ASHLEY I BOJAN – Share the Love
11. BRIGITA VUCO – Noći pijane
12. MIA NEGOVETIĆ – She’s Like Dream
13. ALBINA – Tick-Tock
14. TONY CETINSKI I KIKI RAHIMOVSKI – Zapjevaj, sloboda je!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari