KONCERT U KTC GERVAIS: Halid Bešlić u Opatiju donosi zvukove izvorne i popularne narodne glazbe

Nakon dva rock koncerta i jedne lude disco večeri KTC Gervais otvara vrata legendi narodne glazbe

Jedan od najpopularnijih bosansko-hercegovačkih pjevača svih vremena, Halid Bešlić, u subotu 20. svibnja nastavit će niz vrhunskih koncerata i tuluma koji se održavaju u najvećem klubu na Kvarneru u sklopu KTC-a Gervais u Opatiji!

Opatijski ugostitelji žele zadovoljiti sve glazbene ukuse pa su se nakon dva rock koncerta i jedne lude disco noći odlučili za dovođenje popularnog Halida!

Autora brojnih hitova koji je u protekla gotovo četiri desetljeća u veliki broj navrata u potpunosti osvajao regionalne top ljestvice te punio gotovo sve najveće hrvatske dvorane, uključujući Arenu Zagreb, ne treba dodatno predstavljati, a nema ni sumnje kako će prirediti pravi glazbeni spektakl svojim brojnim fanovima u Opatiji.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 80 kuna.

Prodajna mjesta: Tisak Media centar Opatija, Tisak Media centar Korzo 26 – Rijeka, Croatia Records Rijeka, Autotrans Rijeka, New Sound Matulji te sva ostala prodajna mjesta u sustavu ulaznice.hr i online.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari