„LUDA NOĆ OPATIJSKIH DISKOTEKA“ U subotu zabava kao nekada u Evi, OK48, Mimiju, Milde Sorteu, 72, Madonni, Saloonu…

Najavljeno je kako će te večeri u Gervais doći još neki gosti iznenađenja. Ulaz je slobodan

Opatija i okolica nekoć su bili jedan od glavnih sinonima za diskoteke i sjajnu noćnu zabavu u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, no to nažalost već duži niz godina nije tako. Na te slavne dane, odnosno opatijske noći podsjetili su se mnogi djelomično koncem travnja kad se otvorio najveći klub na Kvarneru u sklopu KTC-a Gervais uz nastup Vatre, a ovog vikenda održao se i veliki koncert popularnog Hladnog piva.

Kroz klub je tijekom te dvije noći prošlo čak nešto više od dvije tisuće posjetitelja, a mnogi od njih su bili te sreće da su osobno imali priliku uživati u tim zlatnim opatijskim danima kad se moglo zabavljati u brojnim diskotekama na cijeloj Liburniji.

Upravo na te dane i noći svi oni moći će se još bolje prisjetiti u subotu 13. svibnja kad će se u klubu u Gervaisu održati “Luda noć opatijskih diskoteka” koja će ponovno oživjeti ta zlatna vremena kad su se jutra “čekala” u Evi, OK48, Mimiju, Milde Sorteu, 72, Madonni, Saloonu…

Sve posjetitelje zabavljat će cijelu noć nekoliko DJ-eva i to svi redom koji su upravo bili zaduženi i za lude provode tijekom 70-ih, 80-ih i 90-ih godina u kultnim opatijskim diskotekama i klubovima! Radi se o DJ-evima Vladimiru Vengustu – Bowieju, Janku Deželiću, Ervinu – Capo i Miri Paušiću, poznatijem mlađoj populaciji pod imenom Luca Montecchi.

Najavljeno je kako će i te večeri u Gervais doći još neki gosti iznenađenja. Ulaz je slobodan, a zabava će trajati od 22:00 do ranih jutarnjih sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views