ODMOR OD KOMENTARA

Nema više ni Fejsa ni Instagrama: Nina Kraljić ugasila profile na društvenim mrežama

Foto: HRT/Renato Branđolica

Pjevačica koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2016. nije krila nezadovoljstvo organizacijom ovogodišnje Dore

Nina Kraljić deaktivirala je svoje profile na Instagramu i Facebooku nakon što danima otvoreno izražava nezadovoljstvo zbog organizacije i plasmana na ovogodišnjoj Dori, prenosi Net.hr.

Često je ulazila u rasprave s pratiteljima na društvenim mrežama, a čini se kako joj je cijela priča prisjela.

Podsjetimo, Nina je prvo burno reagirala nakon proglašenja rezultata, prozvala je organizatore zbog tehničkih problema, nije čestitala pobjednici Albini Grčić, prekinula je suradnju s HRT-om, a jučer je na Facebooku napisala da je žrtva javnog linča.

“Možete pisati što hoćete, ja više nikom ne odgovaram. Niti se moram pravdati ni za što. Žalosno je da živimo u društvu u kojem se uvijek isto priča i radi i očekuje, a čim nije tako odmah u javni linč. Well, da se zaista želim priključiti mainstreamu moje ponašanje bi bilo potpuno drugačije, vjerujte mi. Očito me nije briga što drugi misle pa čak ni visokorangirani lobiji, pratim sebe i svoju istinu i tko voli nek izvoli”, poručila je prije nego što je deaktivirala društvene mreže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari