Ovdje možete slušati radijske postaje cijelog svijeta!

FOTO: Radio Garden

Ideja je maknuti granice s radija

U doba korone suočeni smo s činjenicom da ne smijemo izlaziti iz kuće što bitno ograničava naše svakodnevne aktivnosti, no treba imati na umu da se i u vlastitom domu može pronaći svakakvih zabavnih ili edukativnih zanimacija. Jedna takva je svakako Radio Garden preko kojeg možete slušati online radijske postaje cijelog planeta.

Radio Garden je neprofitni nizozemski radio i digitalni istraživački projekt koji se je razvijao od 2013. do 2016. godine. Ideja je maknuti granice s radija. Popularnost je stekao 2016. godine kada je nadmašio 8000 registriranih oznaka radio postaja.

Sučelje web mjesta je trodimenzionalna geolokacija, gdje korisnik navigira kartom svijeta, slušajući emisije lokalnih radio postaja diljem svijeta.

Početna stranica, pod nazivom “Live”, omogućava korisniku da istražuje svijet u stvarnom vremenu, slušajući što lokalni radijske postaje odašilju. Da biste to učinili, potrebno je jednostavno okretati globus. Također pruža informacije o zemlji u kojoj se signal prenosi.

Radijske postaje cijele planete možete besplatno slušati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari