POBJEDA! Mia Negovetić najsjajnija “Zvjezdica“!

Riječanka Mia Negovetić pobjednica je RTL-ova showa Zvjezdice! Trinaestogodišnjakinja koja je osvojila srca hrvatske javnosti izvedbom himne „Lijepa naša“ na vojnom mimohodu povodom Dana pobjede bila je najbolja i u RTL-ovu tv-showu, pokazavši ne samo pjevački talent…

Mia je žiri osvojila večerašnjim izvedbama, a u superfinalu je ponovno pjevala pjesmu „Listen“

mia negovetić pobjednička

„Ti si glazba“, komentirao je kratko Mijin nastup Luka Nižetić. „Mija, ti si jedna pristojna nenametljiva djevojčica, sitna a s tako razornim talentom. Molim Boga da ovu tvoju verziju „Listen“ na YouTubeu pogledaju tisuće i tisuće ljudi i da zapamte tvoje ime i ime showa u kojem si se prvi put pojavila. Ja jednostavno moram vjerovati da si ti, takva kakva jesi, budućnosti naše glazbe“, kazala je Vanna.

„Ne samo Mia, nego sva ova djeca koja su nastupila u showu. Ako na njima ostaje hrvatska glazba, onda hrvatska glazba ima šanse“, dodala je Alka Vuica. „Ubila si! Predivno, sve si nas rasplakala“, dodala je Alka.

Pobjednicu je uz laskavu titulu dobila i brojne nagrade – sudjelovanje na Vanninom koncertu, usavršavanje glazbenih vještina u školi pjevanja ‘Husar&Tomčić’, poklon paket igračaka, VIP projekcija filma „Star Wars“ i putovanje u Disneyland.

Natjecatelji su večeras pjevali u četiri grupe. U prvoj grupi nastupili su Kornelija Petak, Lana Rubelj, Lovro Ivić, te Mia Negovetić. U drugoj grupi pjevali su Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Marin Bulić i Iva Prgić, a u trećoj Đana Smajo, Meri Andraković, Antea Kavelj i Nina Abramović Dimec. Dvoje najboljih iz svake grupe, a to su bili Lovro Ivić, Mia Negovetić, Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Đana Smajo i Meri Andraković, ušlo je u Top 6. Nakon a capella izvedbi, troje od njih, Leilani Cammisa, Mia Negovetić i Đana Smajo, pjevale su u superfinalu.

Pobjednicu prve sezone „Zvjezdice“ imamo, a već su počele i prijave za drugu sezonu omiljenog dječjeg glazbenog showa. Krije li se u vama najsjajnija mala pjevačka zvijezda? Prijavite se!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari