„POVEDI I BAKU“! Hip hop fešta: u OKC Palach koncertno će se predstaviti „Još Jedan Riječki Mixtape“

Mixtape je izašao početkom siječnja ove godine predstavljajući neke već poznate i neke manje poznate face s riječke hip hop scene

Hip Hop Rijeka u suradnji s Udrugom Ri Rock predstavlja „Još Jedan Riječki Mixtape“. Mixtape je izašao početkom siječnja ove godine predstavljajući neke već poznate i neke manje poznate face s riječke hip hop scene.

Većinu ovih umjetnika moći ćete čuti na dan koncerta. Dođite i podržite demo izvođače!
Cijena ulaznice za koncert iznosi simboličnih 10 kuna.

Evo i izvođača koji će se predstaviti u Palachu:

DJ HAZY MANNER
Mladi DJ iz Lovrana koji je zadužen za warm up. Inače član hip hop grupe Reinkarnacija.

KIĆVE
Mladi riječki reper kojeg mnogi ne bi htjeli izazvati na freestyle battle u čemu je veoma ispraksiran. Kićve će nastupati sa XIV bagrom s kojom ima dobar broj kolaboracija.

THAKO
Mladi DJ i producent s Vežice koji živi glazbu i hip hop kulturu u pravom smislu te riječi. Thako će biti zadužen za puštanje hip hopa nakon što svi sa nastupima završe te će privesti kraj ovome događaju u ranim jutarnjim satima.

MASTER
Riječki MC koji je već dugi niz godina na riječkoj rap sceni. S devet uradaka iza sebe, posljednji pod nazivom Zašto da se Mijenjam, Master je surađivao s brojnim reperima iz Hrvatske te i izvan npr. Khan, Target, Ušikana Družina itd.

REINKARNACIJA
Mlada hip hop grupa iz Opatije. Članovi su reperi Dante Dopp (Sandro Delač), El Ese (Ivan Antonio Premer), Pino Kio (Pino Kovačević), DJ-i i producenti DJ Faraon (Luka Jenuš) i DJ Hazy Manner (Paulo Šuljić). Tijekom 2016 izbacili su dva mixtape-a Over Doze Kifoza i Ulica Devetog Rujna.

SHAMBALLA KOLEKTIV
Grupa riječkih kreativaca koji se izražavaju kroz sva 4 elementa Hip Hopa (riječ, zvuk, slika, pokret), ali i druge srodne glazbene stilove bazirane na ritmu i lirici. U 2016-oj su bili među najaktivnijim glazbenim koletivima u Hrvatskoj; izbacivali su pjesme, spotove, organizirali i pokrenuli kanal sa serijom “SBS” (Shamballa Booth Session) u kojoj je predstavljeno 6 MC-a i iz kolektiva i 4 gostujuća sessiona, uključujući i MC-e iz Zagreba, s kojima su također napravili glazbenu konekciju. Uz to, imali su pojedinačne i grupne nastupe u Rijeci, Opatiji i Zagrebu i bili uključeni u organizaciju nekoliko evenata i aktivnu promociju riječke glazbene scene. U 2017-oj planiraju puno toga – od kolektivnog albuma, preko individualnih projekata članova, organizacije glazbenih događaja, novih audio i video materijala…. Kolektiv sačinjavaju Noddy Chi, LefRa, Sucide (Kriptonit), 2D, Adriano de la Vega (Ca$hflow), Jahba Vakru, Shomee Wan Kenobi i Thako.

XIV
Ekipa s Campetta koju sačinjavaju KBC, NoName, Crni i Rudy. Momci već dugi niz godina kroz razno-razne varijacije oduševljavaju riječku publiku svojim rapom te i odnedavno trapom. Uz stručnu produkciju Sove Animala tvrda i dobra repčuga nije upitna. Uskoro izlaze i novi uradci od NoName, Sove Animal i Crnog.
Tribe for All All for Tribe!

Line up:

21:00 – 22:00 – DJ: Hazy Manner
22:00 – 22:25 – Master
22:30 – 23:10 – Reinkarnacija
23:20 – 00:05 – Shamballa Kolektiv
00:10 – 01:00 – XIV
01:00 – 03:00 – DJ: Thako

Nisi poslušao tejp? Pa šta čekaš brate evo link:

Dođi, podrži, pozovi baku nek i ona podrži!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views